Bölge Haber Girişi : 13 Şubat 2010 19:37

Taksicilerden sevgililere kardam adam!

Taksicilerden sevgililere kardam adam!
Erzurum'da taşıyacak müşteri bulamadıkları için boş duran ticari taksiciler, boş zamanlarını değerlendirmek adına "14 Şubat Sevgililer Gününe"; özel kardan adam yaptılar.

Erzurum Ajans-Erzurum’da taşıyacak müşteri bulamadıkları için boş duran ticari taksiciler, boş zamanlarını değerlendirmek adına “14 Şubat Sevgililer Günü’ne” özel kardan adam yaptılar.
Erzurum şehir merkezinde taksiciler tarafından “14 Şubat Sevgililer Günü’ne” özel yapılan kardan adam ilgi görüyor. Soğuk iklimiyle ön plana çıkan Erzurum’da sevgililere verilecek en güzel hediyenin kardan adam olduğunu belirten ticari taksi sürücüleri, Erzurumlulara kardan adam hediye ettiler.
Yoldan geçenlerin dikkatini çeken ve bakmadan gitmeyen sevgililer ise taksi sürücülerine teşekkür ettiler. Kardan adam ile “14 Şubat Sevgililer Günü” hatırası olarak fotoğraf çektirenler bu fotoğrafı ömür boyu saklayacaklarını belirttiler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.