Erzurum Haber Girişi : 17 Şubat 2012 16:29

Tapu kadastro bölge müdürlüğü'nden açıklama

Tapu kadastro bölge müdürlüğü'nden açıklama
Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü’nden yazılı bir açıklama yapılarak dün akşam Erzurum’da meydana gelen kavgada kurum çalışanlarının olaya karışmadıkları darp edilen bir şahsın kuruma sığındığı belirtildi.
Erzurum Ajans-Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü’nden yazılı bir açıklama yapılarak dün akşam Erzurum’da meydana gelen kavgada kurum çalışanlarının olaya karışmadıkları darp edilen bir şahsın kuruma sığındığı belirtildi.
A
çıklamada şöyle denildi: “17 Şubat.2012 tarihinde taksi sürücüleri ile Tapu ve Kadastro çalışanları arasında bıçaklı kavga olduğu yönünde yapılan haberin müdürlüğümüz çalışanları ile herhangi bir ilişkisi bulunmamaktadır. Kavgaya karışan kişilerden birinin kendisini korumak amacıyla Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğümüz binasına aniden sığınması nedeni ile müdürlüğümüzün adının olaya karıştırılmasına sebebiyet vermiştir. Ayrıca görsel basında rüşvet iddiası ile ilgili verilen haberlerin kurumumuzla hiçbir ilgisi bulunmamaktadır.” 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.