Bölge Haber Girişi : 07 Şubat 2010 16:00

Taraftarlar Derneği'nden 2011 açıklaması!..

Taraftarlar Derneği'nden 2011 açıklaması!..
Büyük Erzurumspor Taraftarlar Derneği Yönetimi tarafından yapılan yazılı açıklama ile 2011 Üniversitelerarası Kış Oyunlarını Erzurum'da yapılmasının gurur ve onur verici olduğu belirtildi.
Erzurum Ajans-Büyük Erzurumspor Taraftarlar Derneği Yönetimi’nce yapılan yazılı açıklama ile 2011 Üniversitelerarası Kış Oyunlarını Erzurum’da yapılmasının gurur ve onur verici olduğu belirtildi.

2011 Üniversite Kış Oyunlarının yapılmasına karşı herhangi bir tavırlarının olmasının söz konusu olmayacağı kaydedilen açıklamada, “Oyunların şehrimize bir çok proje ve sosyal tesis anlamında ileri adımlar atıldığı kanaatindeyiz. 2011 Kış Oyunlarının Erzurum’un kalkınmasında maddi ve manevi bir çok avantaj sağlayacağının bilincindeyiz. Taraftarlar derneği olarak olimpiyatların şehrimizde yapılması sürecinde derneğimiz her türlü desteği gösterecektir. Büyük Erzurumspor Taraftarlar Derneği olarak başta yönetim kurulumuz olmak üzere bu oyunların Erzurum’a kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Olimpiyatların şehrimize verilmesini ilk gün nasıl kutladıysak olimpiyat süresince de ülkemiz ve şehrimizin en iyi şekilde ev sahipliğini ortaya koymak için üzerimize düşen görevi yapacağımızdan kimsenin endişesi olmasın” denildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.