Erzurum Haber Girişi : 11 Ağustos 2012 21:00

Tarihi maç öncesi tarihi yemek

Tarihi maç öncesi tarihi yemek
Tarihinde ilk defa Erzurum’da oynanacak olan ve iki ezeli rakip olan Fenerbahçe ile Galatasaray Spor kulüplerinin karışı karşıya geleceği Süper Kupa final maçı öncesinde Erzurum Ticaret Borsası Başkanlığı tarafından iftar yemeği verildi.
Erzurum Ajans-Tarihinde ilk defa Erzurum’da oynanacak olan ve iki ezeli rakip olan Fenerbahçe ile Galatasaray Spor kulüplerinin karışı karşıya geleceği Süper Kupa final maçı öncesinde Erzurum Ticaret Borsası Başkanlığı tarafından Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Başkan vekilleri ile Yönetim Kurulu üyelerine iftar yemeği verildi.
Erzurum ‘da özel bir cağ kebabı salonunda gerçekleştirilen iftar yemeğine, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ufuk Özerten , Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Kurul Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Arif Koşar , Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Kurul Başkan Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Beyazlı , Türkiye Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Prof.Dr. Emre Alkin , Türkiye Futbol Federasyonu Temsilciler Kurulu Başkanı Fatih Tanfer, Profesyonel Kurul 3.Lig Üyesi Murat Şahin ile Türkiye Futbol Federasyonu Erzurum Bölge Müdürü Ali Hikmet Yırdırgan katıldı.
Samimi bir ortamda gerçekleşen iftar yemeğinde bir araya gelen Türkiye Futbol Federasyonu üyeleri iftar yemeğine aynı salonda tesadüfen buluşan Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak ile ekibi Federasyon yetkilileri ile kısa bir süre merhabalaştıktan sonra yemeklerine devam ettiler.
İftar yemeğinin ilerleyen saatlerinde , Erzurum’u onurlandıran ve Onurlarına verilen iftar yemeğine teşrif ederek , kendilerini bahtiyar ettiklerini belirten Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İ.Hakkı Hınıslıoğlu, Oltu taşından özel olarak imal edilen ve işlemeleri ile göz dolduran tespihleri , Türkiye Futbol Federasyonu üyelerine takdim etti.
Başkan Hınıslıoğlu, iftar yemeğinde yaptığı açıklamada, Tarihinde ilk defa böylesine özel ve böylesine müstesna bir organizasyona ev sahipliği yapan Erzurum’da, Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri ile Galatasaray ve Fenerbahçe spor kulüplerini ağırlamanın verdiği mutluluğu anlatmanın mümkün olmadığını belirterek Sözlerini Şöyle devam etti.” İki güzide kulübümüz olan Fenerbahçe ile Galatasaray Futbol kulüplerimizin ilimizde oynanacak olan Süper Kupa finalinde karşı karşıya gelecekler. Futbol dan önce centilmenlik ve sağduyunun her iki taraf da da galip geleceğine inanıyorum ve iki takım oyuncularına da başarılar diliyorum dedi.
Öte yandan Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Kurul Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Arif Koşar , Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İ.Hakkı Hınıslıoğlu’na göstermiş olduğu ev sahipliği ve misafirperverlikten dolayı , Özel olarak hazırlanmış olan üzerinde “İ.Hakkı Hınıslıoğlu 25” yazılı Milli Takım forması ile özel bir kahve fincanı seti hediye etti. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.