Spor Haber Girişi : 20 Mayıs 2013 21:00

Taşkın Hoca gönderildi, yönetim devam ediyor

Taşkın Hoca gönderildi, yönetim devam ediyor
Erzurum Büyükşehir Belediyespor'un sonucu merakla beklenen yönetim kurulu toplantısından radikal kararlar çıktı.
Erzurumajans-Erzurum Büyükşehir Belediyespor'un sonucu merakla beklenen yönetim kurulu toplantısından radikal kararlar çıktı.

Yönetim kurulu üyelerinin tamamının katıldığı toplantıda, yönetimin revizyon yaparak yoluna devam etmesi yönünde karar alındı. Görevi sürdüremeyeceğini belirten veya performanslarından memnun olunmayan 10 veya 12 kişinin yerine yeni yöneticilerin alınması kararlaştırıldı.

Yönetim kurulu toplantısında kamuoyunun sert tepkisi çeken teknik direktör Taşkın Güngör'ün durumu da masaya yatırıldı. Kendisine sağlanan her türlü imkana rağmen beklenileni veremediği gibi takım içerisinde de huzursuzluğa yol açan Taşkın Güngör ile yola devam edip etmeme konusunu tartışan yöneticiler, camiadan gelen sese bu kez kulak verdi.

Belediyespor ile bir yıl daha sözleşmesi bulunan Taşkın Güngör ile yola devam edilmeme kararı alındı ve bu karar Güngör'e tebliğ edildi ve hemen yeni bir hoca bulunması için çalışmalara başlandı.

Yönetim kurulunun ilk etapta Gümüşhanespor'u bu sezon şampiyon yaparak kariyerindeki şampiyonluklara bir yenisini daha ekleyen  Yavuz İncedal ismini gündemine aldığı öne sürüldü. Konyaspor'da uzun yıllar futbol oynadıktan sonra teknik adamlığa başlayan ve yıllarca da Eskişehir, Çanakkale Dardanelspor, Konya Şekerspor ve Elazığspor gibi bir çok takımda görev yapan İncedal, genç yetenekleri öne çıkaran ve görev yaptığı takımları astronomik transfer politikalarından uzakta tutan yapısı ile biliniyor.

BATUR VE DEMİR DE GÜNDEMDE

Taşkın Güngör'ün görevine son verme kararı alan Büyükşehir Belediyespor yönetiminin, Yavuz İncedal'ın yanı sıra Trabzonlu teknik adam İsmail Batur ve Büyükşehir Belediyespor'u önceki yıl çalıştıran ve geride bıraktığımız sezon Siirtspor'u bir mucizeyi gerçekleştirerek ligde bırakan Faik Demir ismini de gündeme aldığı öğrenildi.

BİR İSİM SIR GİBİ SAKLANIYOR

Diğer yandan yönetim kurulu, ismi adeta sır gibi saklanan bir teknik adamı da listesine dahil ettiği ancak "piyasası yükselir" korkusuyla ismini gizli tutma kararı aldığı ifade ediliyor. Bu teknik adamın yönetimin sezon başından beri takibinde olduğu ve hemen herkesin beğenisini kazan isim olarak ön plana çıktığı da belirtiliyor.

İŞTE YÖNETİMDEN ÇIKANLAR VE GİRENLER

M. Emin Öz, Ufuk Deveci, Abdulrezzak Cellat, Gürkan Dölekli, Taner Ardahan ve Yavuz Akpınar yeni yönetimde kesin olarak görev almayacak. Yönetimden çıkan bu isimlerin yerine ise  Ömer Düzgün, Mahmut Yılmaz ve Mehmet Özyapar gibi işadamları dahil edilecek.

Öte yandan yönetim kurulundaki görevine devam etmek istemediği konuşulan işadamı Ahmet Metin Karadayı da "göreve devam' kararı aldığı öğrenildi. (Kaynak: Erkhaber)
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.