Bölge Haber Girişi : 30 Nisan 2010 00:06

Taşmağazalar projesi esnafa tanıtılacak!..

Taşmağazalar projesi esnafa tanıtılacak!..
Erzurum Büyükşehir Belediyesince Taşmağazalar semtine daha modern bir görünüm kazandırılması için düşünülen proje esnafa slayt olarak izlettirilip, istişare yapılacak.

Erzurum Ajans-Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nce Taşmağazalar semtine daha modern bir görünüm kazandırılması için düşünülen proje esnafa slayt olarak izlettirilip istişare yapılacak.
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, kentle ilgili alınacak bazı kararları öncelikle kamuoyu ile paylaştıktan sonra hayata geçirileceklerini belirtti. Bu kapsamda Taşmağazalar semtinin daha modern bir görünüm kazandırılması için düşünülen projenin esnafa slayt olarak izlettirilip, istişare yapılacağını kaydeden Başkan Küçükler, “Ülkemizin doğal güzelliği ve potansiyeli açısından önemli şehirlerinden birinde yaşıyoruz. Şehrimiz.kültürel ve stratejik bir konuma sahip. Ayrıca doğu ve batıyla bağlantısını sağlayan düğüm noktasındayız. Kentimiz yakın zamanda yapılmakta olan yatırımların odağı olacaktır. Doğu Batı-Kuzey Güney arası ulaşım bağlantılarının düğüm noktasında olan Erzurum’dan günde binlerce kişi transit olarak geçmektedir. İşte bu düğüm noktasında Erzurum’un vitrini olması gereken yerde bulunan Taşmağazalar şehir imajımızı menfi yönde etkilemektedir. Metruk haliyle Erzurum’u çok kötü yansıtmaktadır. Taşmağazalar semti eski görüntüsünden uzaklaşmış ve atıl duruma düşmüştür. Bu olumsuz durum hem şehrimizin imajına hem de esnafımızın ekonomisine zarar vermektedir. Elbette bu duruma seyirci kalamayız. Bizim yöneticilik anlayışımızda yaşanan olumsuzluğa seyirci kalmak yoktur” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.