Spor Haber Girişi : 14 Şubat 2014 15:41

Tavşan İsveç'ten bronzla döndü

Tavşan İsveç'ten bronzla döndü
Taekwondo da Erzurum'a Türkiye Şampiyonluğu kazandıran, İlhan Burak Tavşan, bu kez İsveç'te yapılan Uluslar arası Şampiyona'dan bronz madalya ile döndü.
Erzurumajans-Taekwondo da Erzurum'a Türkiye Şampiyonluğu kazandıran, İlhan Burak Tavşan, bu kez İsveç'te yapılan Uluslar arası Şampiyona'dan bronz madalya ile döndü.

Geçtiğimiz ay Antalya'da yapılan Türkiye Taekwondo Şampiyonası'nda Türkiye Şampiyonu olan Erzurumlu Taekwondocu İlhan Burak Tavşan, bir madalya da Avrupa'dan getirdi. 06-08 Şubat 2014 tarihlerinde İsveç'te yapılan Uluslararası Taekwondo Turnuvası'nda üçüncü olarak ülkemize bronz madalya kazandıran Milli sporcu bundan sonraki hedeflerini büyük tutuyor. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy, ülkemize bronz madalya kazandıran Milli Taekwondocu İlhan Burak Tavşan ile İl Temsilcisi Engin Akın ve Antrenör Arif Budak'ı tebrik etti. Arısoy, "Taekwondo da güzel haberler almak bizleri mutlu ediyor. Başarıda katkı sahibi olan İl Temsilcimiz Engin Akın ile Arif hocamızı tebrik ediyorum. İlhan Burak Tavşan'ın hedefleri büyük kendisine yeni şampiyonalarda başarılar diliyorum" dedi.

PAZAR GÜNÜ MİLLİ TAKIM SEÇMELERİNE KATILACAK


İsveç'te yapılan uluslar arası şampiyonada şanssızlıkla rakibine altın madalya mücadelesinde mağlup olan ve kıl payı ile şampiyonluğu kaçıran Milli sporcu İlhan Burak Tavşan, Pazar günü Konya'da yapılacak olan Milli takım Seçmelerine katılacak.Milli Taekwondocu İlhan Burak Tavşan, bu seçmeleri kazanırsa 25 Mart 2014 tarihinde Tayvan'da yapılacak olan Dünya Gençler Taekwondo Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edecek. Genç taekwondocuya güvendiklerini belirten İl Temsilcisi Engin Akın, "Şu ana kadar il müdürümüz Süleyman beyden hep destek gördük. İnanıyorum ki, İlhan Burak Tavşan, Pazar günü Konya'daki Milli takım seçmelerinde de başarılı olarak Dünya Şampiyonasına katılmaya hak kazanacak" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.