Siyaset Haber Girişi : 12 Aralık 2013 16:50

Tayyip Güngör, Palandöken için iddialı

Tayyip Güngör, Palandöken için iddialı
Adalet ve Kalkınma Partisi'nden Palandöken Belediye Başkanlığı için aday adayı olan işadamı Tayyip Güngör, 5 yılı aşkın süredir aktif olarak sürdürdüğü siyasi tecrübesini belediye başkanlığında değerlendirmeyi düşünüyor.
Erzurumajans-Adalet ve Kalkınma Partisi'nden Palandöken Belediye Başkanlığı için aday adayı olan işadamı Tayyip Güngör, 5 yılı aşkın süredir aktif olarak sürdürdüğü siyasi tecrübesini belediye başkanlığında değerlendirmeyi düşünüyor.

2008 yılından beri Erzurum'da aktif siyaset içerisinde bulunan ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili olarak görevini sürdüren Tayyip Güngör, Palandöken ilçesinin sorunlarına vakıf biri olarak bu görevi layığı ile yapmakta iddialı.

Belediyeciliği bilen, yerel yönetimde tecrübesi olan gelişen, değişen dünya ve ülkemiz şartlarını yakından takip eden Palandöken İlçesinde özdeşleşmiş, belde ve köylerini her yönüyle tanıdığını söyleyen Güngör, "5 yıldır sürdürdüğüm Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekilliği görevimden dolayı  yerelde şehrin sorunlarına vakıf oldum. İlçemizin sorunlarını tahlil ettim ve çözüm için atılması gereken adımları projelendirdim. İnşallah partimiz yetkili organlarının uygun görmesi halinde tüm bilgi, birikim ve tecrübelerimi  gece gündüz demeden Palandöken Belediyesi bünyesinde çok değerli hemşerilerimin hizmetine sunmak istiyorum. Rabbim fırsat verirse palandöken belediyesindeki görevimiz süresince şeffaf katılımcı ve herkesi kucaklayan çözüm odaklı  bir yönetim anlayışı ile çalışacağız. AK Partimizin 12 yıla aşkın sürdürdüğü hizmet kervanında, ülke halkımıza kattığı değerler ve kazanımları daha ileriye taşıma açısından bu göreve talip oldum" diye konuştu.
 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • HaLUK Dadaş 01 Ocak 1970 02:00

    Allah hayırlı uğurlu etsin..Rabbim yolunu açık etsin..

  • cem dadaş 01 Ocak 1970 02:00

    Tayyip başkan Allah şimdiden hayırlı etsınbu memleketin .senin gibi temiz ve çalışkan ufku geniş idarecilere ihtiyacı var. yolun açık olsun TAYYİP BAŞKAN

  • dadaş 01 Ocak 1970 02:00

    ali baba varken sende nerden çıktın mimarmısın nesin ki anıtlar role müdürü varken sana iş düşmez baba ali başkan dururken kimse şansını zorlamasın o yemedi yedirtmedi tek hatası buysa biz onu o hatasıyla bağrımıza basıyoruz

  • halk 01 Ocak 1970 02:00

    peki cengiz yavilioğlunun akrabası olmanızda aday olmanızda ne kadar etken bide bunlardan bahsedin..yavilioğlu ailesi her kuruma yerleşmeye başladı ..valla 5 yıldır küçüklerden bişi görmedi şehir sizdende farklı bişi beklenmeyecektir bundan adım gibi eminim..

  • palandöken başkanı 01 Ocak 1970 02:00

    SAĞOLASAN YAVUZ BAŞKAN:)

  • yavuz güngör 01 Ocak 1970 02:00

    ALLAH yardımcın olsun tayyip başkan

  • meryem akgün 01 Ocak 1970 02:00

    allah utandırmasın değerli TAYYİP GÜNGÖR başkanım, yolunuz açık olsun....