Bölge Haber Girişi : 12 Şubat 2010 00:46

TDH Horasan'da teşkilatlandı!..

TDH Horasan'da teşkilatlandı!..
Ülke genelinde bir yapılanma çalışması içerisine giren "Türkiye Değişim Hareketi" Horasan'da ilçe teşkilatını oluşturarak çalışmalarını başlattı.

Erzurum Ajans-Ülke genelinde bir yapılanma çalışması içerisine giren “Türkiye Değişim Hareketi,” Horasan’da ilçe teşkilatını oluşturarak çalışmalarını başlattı.
Türkiye Değişim Hareketi Genel Başkan Yardımcısı Mümtaz Özkök, Erzurum İl Başkanı Ahmet Palandöken, Başkan yardımcısı Sait Şimşek ve Horasan İlçe Başkanlığına getirilen Hüseyin Şimşek parti teşkilatına destek veren vatandaşlara Türkiye Değişim Hareketi’ni (TDH) anlattı.
Yapılanmalarla ilgili açıklama yapan TDH Genel Başkan Yardımcısı Özkök ve İl Teşkilat Başkanı Ahmet Palandöken yaptıkları açıklamada, öncelikle ilçe teşkilat temsilciliğini oluşturan Hüseyin Şimşek ve desteklerini veren, oluşumu destekleyen ilçe halkını tebrik ettiler.
Özkök, ülke genelinde bir siyasi sıkıntı olduğu iddia ederek, “Türkiye siyasetinde şu anda çok sıkıntılar var. Toplumun genelinde hiç kimse bu konudan memnun değil. Ülkemizin insanlarının ekonomik sorunları gün geçtikçe artarak devam etmekte. Komik rakamlarla memur ve emekli maaşlarına zam yapıldı. Ama diğer taraftan tüketicinin aldığı her şey küçültülerek aşırı derece zamlar yapıldı. Bunu nedense kimse konuşmuyor. Gün geçtikçe kötüye gidiyoruz. Esnaf perişan. Memur perişan. Zaten muhalefet kendi derdine düşmüş. Başbakanın istediği şekilde bir muhalefet var” diye konuştu.
TDH lideri Mustafa Sarıgül’ün, Horasan ve bu bölgenin sorunlarını çok iyi bildiğini ifade eden Ahmet Palandöken, “Bizler kesinlikle tabela partisi kurmak istemiyoruz. Biz halkın partisini, herkesin kendi hür iradesini konuşacağı bir parti kurmak istiyoruz. Bu konuda çalışıyoruz. Demokratik bir parti, herkesin konuşacağı bir parti olacaktır. Bizim sağımız solumuz ortamız yoktur. Türkiye bayrağının bulunduğu ülkemizde herkese açık parti olacağız. Başörtülü bacımız ile başı açık olan bacımızla hep eşit olacağız. Onlar bizim başımızın tacıdır. Tüm partilere de kapımız açıktır” şeklinde konuştu.
TDH Horasan İlçe Temsilcisi Hüseyin Şimşek ise değişim hareketine Horasan halkının büyük ilgi gösterdiğini, ilçe halkının büyük desteklerinin olacağını ifade etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.