Erzurum Haber Girişi : 06 Temmuz 2012 17:30

TDP'den örnek çalışma

TDP'den örnek çalışma
Erzurum Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis (TDP) Şube Müdürlüğü’nce sosyal durumu yetersiz öğrenciler Erzurum AVM’ye götürülerek eğlendirildi.
Erzurum Ajans-Erzurum Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis (TDP) Şube Müdürlüğü’nce sosyal durumu yetersiz öğrenciler Erzurum AVM’ye götürülerek eğlendirildi.

Kısa bir geçmişi olmasına rağmen Toplum Destekli Polislik birimleri bugüne kadar uygulamaya koyduğu isabetli ve bölge ihtiyaçlarına cevap verecek proje ve proğramlar sayesinde ülke genelinde sadece Emniyet Teşkilatına karşı oluşan bakış açısını değil aynı zamanda diğer tüm kamu kurumlarına karşı oluşan bakışın değişmesine de olumlu katkı sağlıyor.

Erzurum’da TDP Şube Müdürlüğü’nce Erzurum AVM içerisinde bulunan Çocuk Kulübü ile yapılan ortak çalışma ile Veyisefendi Mahallesinde ikamet eden sosyal durumu yetersiz fakat başarılı 8-13 yaş aralığındaki 27 öğrenci Erzurum AVM’ ye götürülerek eğlendirildi. AVM’yi gezen öğrenciler oluşturulan çocuk kulübü etkinliklerine katıldı, polis abi ve ablalarıyla birlikte yemek yediler. Öğrenciler program sonunda TDP ekiplerince çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.