İlçeler Haber Girişi : 23 Mart 2013 17:37

Tekman'da hırsızlık olayları

Tekman'da hırsızlık olayları
Erzurum'un Tekman ilçesinde, bir günde 5 ayrı iş yeri soyuldu.
Erzurumajans-Erzurum'un Tekman ilçesinde, bir günde 5 ayrı iş yeri soyuldu. Gece geç saatlerde iş yerlerine giren hırsızlar, nakit para ve çok sayıda malzemeyi çalarak kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre, Belediye Caddesi'nde bulunan Remzi Tuna'ya ait nalbur dükkanının kepenk ve camını kıran hırsızlar kasadan bir miktar para; Oktay Bölük'e ait Telekom bayiinin kepenk ve kapı kilidini kırarak çelik kasa içinden bir miktar para, ziynet eşyası, 25 adet cep telefonu ve yazar kasa içinden bir miktar para; Hükümet Caddesi'nde Murat Karagedik'e ait iş yerinin kepenk ve kapı kilidini kırarak çelik kasadan 800 paket sigara, 11 bin TL para ve bir miktar gıda malzemesi; Doğan Av Bayii'nde Çetin Doğan'a ait iş yerine çatı kısmından merdivenle içeri girerek 25 adet silah ve müşteri senetlerini; Mahmut Yılmaz'a ait iş yerinde de kepenk kilidini kırıp camı kırdıktan sonra, çalışma malzemelerini çaldı.

Ayrıca, Abdurrahim Ergin'e ait deponun kilidini kıran ve kapıyı açık bırakarak giden hırsızlar, Yusuf Battaloğlu'na ait deponun da ön kapı kolunu kırıp, içeri giremeden kaçtı.
Öte yandan, bu tür olayların sürekli yaşandığı söyleyen Tekmanlı bir esnaf, "Daha önce hırsızlar birer iş yeri soyarken, bu kez 7 iş yerine müdahale edip 5 iş yerinde hırsızlık yapıyorlar. Artık bizler evlerimizde bile rahat edemiyoruz" diyerek, kente MOBESE kamerası takılmasını istedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.