Bölge Haber Girişi : 05 Aralık 2010 00:29

Tekme tokat dövdüler!..

Tekme tokat dövdüler!..
Erzurum'da otopark içerisinde bir kişi, 5 kişi tarafından tekme tokat dövülürken onlarca vatandaş, kavgayı izlemekle yetindi.

Erzurum Ajans-Erzurum'da otopark içerisinde bir kişi, 5 kişi tarafından tekme tokat dövülürken onlarca vatandaş, kavgayı izlemekle yetindi.

Erzurum Menderes Caddesi üzerindeki Menderes Otoparkı'nın giriş kısmında bugün öğle saatlerinde meydana gelen olayda, bir kişi, 5 kişi tarafından tekme tokat saldırıya uğradı. Bu sırada etrafta toplanan vatandaşlar ise olayı adeta film izler gibi seyrettiler. Olayda 6 yaşlarındaki bir çocuğun eline aldığı kocaman sopayla kameramana saldırmak istemesi ve etrafa küfür, tehditler savurması ise dikkat çekti. Elindeki sopayla çocuğa bakan vatandaşlar "Bu kadar da olmaz. Bacak kadar çocuğa bakın. Elindeki

sopaya bakın" demekten kendilerini alamadılar. Bir süre sonra olay yerine gelen polis ekipleri duruma müdahale ederlerken dayak yiyen şahıs aniden gözden kayboldu. Tarafların birbirlerinden şikayetçi olmamaları üzerine kalabalık dağıtılarak ekipler normale döndü.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.