Ekonomi Haber Girişi : 05 Eylül 2017 17:55

Teknosa'dan inanılmaz kampanya

Teknosa'dan inanılmaz kampanya
Kurulduğu günden bu zamana kadar teknolojik çözümler konusunda birçok başarıya imza atan ve müşterilerini memnun etmeyi bilen Teknosa, indirim konusunda da alışveriş severleri yalnız bırakmıyor.

Erzurumajans-Kurulduğu günden bu zamana kadar teknolojik çözümler konusunda birçok başarıya imza atan ve müşterilerini memnun etmeyi bilen Teknosa, indirim konusunda da alışveriş severleri yalnız bırakmıyor. Son günlerde yaptığı Samsung Knox kampanyası ile müşterilerinin avantajlar elde etmesini sağlayan Teknosa indirim kuponu avantajları ile de ön plana çıkıyor.


SAMSUNG KNOX KAMPANYASI NEDİR?


Teknosa'nın müşterilerine sunmuş olduğu knox kampanyası ile birçok KOBİ'nin bilgi güvenliği de sağlanmış oluyor. Teknosa'dan Samsung markalı akıllı telefon aldığınız zaman 3 tane Knox Premium üyeliğine ücretsiz sahip olma imkanına erişiyorsunuz. Bunun yanı sıra Knox lisans kodunu aktif eder etmez 20 TL'lik indirim kuponu da Teknosa da harcanmak üzere sizlere hediye ediliyor. Cihazınızın kaybolmasına ya da çalınmasına karşı içerisinde bulunan bilgileri kendisini kilitleyerek koruma altına almasını sağlayan Knox Premium, özellikle şirket aramaları yapılan telefonlar için oldukça avantajlı bir ürün. Birçok firma son yıllarda bu uygulamayı kullanarak, maksimum güvenlik sağlamayı da ihmal etmiyor. İşte bu noktada müşterisinin güvenliğini düşünen ve önemseyen Teknosa, Samsung akıllı telefon alan herkese 3 adet Knox Premium lisans kodunu hediye ediyor. Üstüne üstlük bu uygulamayı aktif eder etmez 20 TL'lik hediye çekine de kavuşmuş oluyorsunuz.


İNDİRİM KUPONLARI İLE TASARRUF ETMEK SİZİN ELİNİZDE



Teknosa indirim kuponu ile alışverişlerinizde inanılmaz miktarlarda tasarruf etmeniz mümkün. İstediğiniz birçok şeye bu kuponlar sayesinde daha uygun fiyatlara ulaşabilirsiniz. Bu nedenle alışveriş yapmadan önce kısa bir araştırma yaparak indirim kuponu bulmanız oldukça önemli. Çünkü sürekli olarak online mağazalardan alışveriş yapıyorsanız, hediye çekleri, indirim kodları ve kuponlarla bütçenizi zorlamamış olursunuz.


Teknosa Samsung Knox kampanyasının yanı sıra başka birçok avantajıyla da ön plana çıkıyor. İnternet üzerinden yaptığınız alışverişlerde sizlere hediye çeklerinin yanı sıra indirim kuponları da veren firma sayesinde birçok insan hem kendisine hem de sevdiklerine özel ve uygun fiyatlı ürünler satın alabiliyor. Üstelik bütçeyi hiçbir şekilde zorlamadan. Teknosa, online alışveriş yapıp, ürünü mağazadan almak isteyenlere 150 TL'ye varan indirimler sağlarken bunun yanı sıra Black Friday'e özel yüzde 20 indirim koduyla da tasarrufun kapılarını sizlere açıyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.