Spor Haber Girişi : 18 Ekim 2015 17:15

Tenisin yıldızları, şampiyonluk kupasını Sekmen'e armağan etti

Tenisin yıldızları, şampiyonluk kupasını Sekmen'e armağan etti
Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin başarılı tenisçileri, 3 ilde elde ettikleri şampiyonluk kupasını Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e armağan etti.
Erzurumajans-Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin başarılı tenisçileri, 3 ilde elde ettikleri şampiyonluk kupasını Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e armağan etti. 

Erzurum, İzmir ve Fethiye'de yapılan tenis turnuvalarında birinci olan Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü'nün tenis spor takımı, ödüle doymuyor. Rakiplerini sahada egale eden yıldız tenisçiler, başarılarını kendilerine her konuda destek olan Başkan Sekmen ile paylaştı. 10-12 Yaş Tenis Takımı Sporcuları Emirhan Tozoğlu, Beril Aksoy ve Yigit Tozoğlu, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'i makamında ziyaret etti. Ziyarette, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Tenis Takımı Antrenörü ve aynı zamanda Türkiye Tenis Federasyonu İl Temsilcisi Alpaslan Tozoğlu da yer aldı. Şampiyon tenisçileri tebrik eden Başkan Mehmet Sekmen, genç şampiyonlardan uluslararası turnuvalarda da iyi bir derece beklediğini söyledi. Sekmen, Büyükşehir Belediyesi tarafından Olimpiyat Park'ta yapılan 6 tenis kortunun şehirdeki tenis sporunu yukarılara taşıdığını ifade ederek, bunun en güzel göstergesinin kısa zamanda elde edilen derceler olduğunu kaydetti. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.