Bölge Haber Girişi : 02 Nisan 2011 00:06

Termal tesisleri standına büyük ilgi!..

Termal tesisleri standına büyük ilgi!..
Aziziye Belediyesi Ilıca Termal Tesisleri, EKSPOMED 2011 Uluslararası Termal, Doğal Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezleri, Sağlık Ürünleri, Ekipmanları ve Malzemeleri Fuarı'nda açtığı standla ziyaretçi akınına uğruyor.

Erzurum Ajans-Aziziye Belediyesi Ilıca Termal Tesisleri, EKSPOMED 2011 Uluslararası Termal, Doğal Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezleri, Sağlık Ürünleri, Ekipmanları ve Malzemeleri Fuarı’nda açtığı standla ziyaretçi akınına uğruyor.

İlçenin termal turizm değerlerini tanıtmak ve yatırımcıları bölgeye çekmek amacıyla EKSPOMED 2011 Fuarı'na katılan belediye, yaptığı tanıtımla katılımcılardan tam not alıyor.

İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde 31 Mart’ta açılan fuarda, Aziziye Belediyesi de termal turizm merkezi olma yolundaki hedefine bir adım daha yaklaşmak ve ilçeyi dünyaya tanıtmak için katılıyor. Fuarda ilçenin termal zenginliği ve yatırım alanları, resim, video ve broşürlerle ziyaretçilere aktarılıyor.

ZİYARETÇİ AKINI

Fuarın ilk iki gününde çok sayıda yerli ve yabancı ziyaretçinin yanı sıra, İstanbul’da görev yapan Erzurumlu bürokratlar, işadamları, dernek ve vakıf üyeleri standa akın ettiler.

Aziziye Belediyesi Ilıca Termal Tesisleri standı Kızılcahamam ile yan yana yer alırken, fuarın termal bölümünde Ankara, Afyon, Kütahya, Balıkesir, Bursa ve İzmir gibi illerden çok sayıda termal tesis ve otellerin standı bulunuyor.

Fuar, 3 Nisan Pazar gününe kadar açık kalacak.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.