Kültür-Sanat Haber Girişi : 07 Ocak 2012 19:22

Teyo Emmi, 'Ele Avuca Sığmadı'

Teyo Emmi, 'Ele Avuca Sığmadı'
Erzincan Belediyesi, kültür etkinlikleri kapsamında Erzurum Şehir Tiyatrosu'nu Erzincanlılarla buluşturdu.
Erzurum Ajans-Erzincan Belediyesi, kültür etkinlikleri kapsamında Erzurum Şehir Tiyatrosu'nu Erzincanlılarla buluşturdu. Erzurum Şehir Tiyatrosu 'Ele Avuca Sığmaz' Oyunu ile Erzincanlılara unutulmaz bir gün yaşattı.

Erzurum Şehir Tiyatrosu 'Ele Avuca Sığmaz' adlı tiyatro Oyununu, Erzincan Valisi Selman Yenigün ve Gülsen Yenigün, Belediye Başkanı Yüksel Çakır ve eşi Yasemin Çakır ile çok sayıda vatandaş izledi.

Yönetmenliğini Cumhur Seval ve Semih Yetimoğlu'nun yaptığı "Ele Avuca Sığmaz" adlı tiyatro Oyununda tımarhaneden kaçmış bir çocuğun aile içindeki serüvenleri anlatılıyor. Oyunun önemli mesajlar verdiğini belirten Erzincan Valisi Selman Yenigün ve Belediye Başkanı Yüksel Çakır Oyuncuları tebrik etti. Erzincan Valisi Selman Yenigün; "Başından beri hep beraber güldük eğlendik. Bu neşeye her zaman ihtiyacımız var. Bu neşe ve morali bize yaşattılar. Bu sebeple Erzurum Şehir Tiyatrosu sanatçılarına gönülden teşekkür ediyorum. Bu çalışmalarında başarılarının devamını diliyorum." dedi.

Belediye Başkanı Yüksel Çakır da Oyunda güldürü ile birlikte kendilerini düşündürecek bazı notların düşüldüğünü, hayatın bütün kesitlerinde kendileri için çıkartılacak dersler olduğunu ifade etti.

E
rzurum Şehir Tiyatrosu Oyuncusu Cumhur Seval (Teyo Emmi) de özel bir televizyon kanalında yayınlanan Muhteşem Yüzyıl isimli dizi için "Onlar bizim tarihimizle oynuyor. O dizide oynayanlar bizim bu Oyunda oynadığımız aile gibi." eleştirisinde bulundu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.