Erzurum Haber Girişi : 12 Ağustos 2012 16:00

TFF Başkanı Demirören Erzurum'da

TFF Başkanı Demirören Erzurum'da
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören Erzurum Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.
Erzurum Ajans-Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören Erzurum Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.
Ziyarete TFF profesyonel kurul başkanı ve icra kurulu üyesi Arif Koşar, TFF profesyonel kurul başkanı yardımcısı ve yönetim kurulu üyesi Mustafa Beyazlı, TFF Temsilciler Kurulu Başkanı Fatih Tanfer, Anadolu Üsküdar 1908 Kulübü başkanı Murat Şahin, Erzurum Bölge Müdürü Ali Hikmet Yıldırgan, 1. Başkanvekili Ufuk Özerten, 2. Başkanvekili Sertvet Yardımcı, TFF yönetim kurulu üyeleri serhat soysal, Cengiz Zülfükaraoğlu, Edip Eren, Ali Rıza Koç, Ali Düşmez ve Zafer Tırpançeker katıldı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, ziyarette yaptığı açıklamada, “Bu büyük derbinin Erzurum’a verilmesine vesile olan TFF başkanı Yıldırım Demirören’e teşekkür ediyorum. Erzurum’umuzda futbol takımlarının kamp yapabileceği tesisleri yapıyoruz. Artık büyük kulüplerimizi de şehrimizde ağırlamak isterim. Tesislerin ihaleleri yapıldı palandökene otellerin yanına tesisleri yapacağız” dedi.
TFF Başkanı Yıldırım Demirören ise açıklamasında “Erzurum’da olmaktan mutluyum. Umarım bu akşam güzel bir maç izleriz. Süper kupa hakkedenin olsun. Başbakanımız burada süper kupa finali maçı için söz vermişti. Bizde bu sözü yerine getirmek için buradayız” şeklinde konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.