Erzurum Haber Girişi : 11 Ağustos 2012 13:30

TFF Yöneticileri Büyükşehir'i ziyaret etti

TFF Yöneticileri Büyükşehir'i ziyaret etti
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanvekili Ufuk Özerten ile TFF Genel Sekreteri Prof. Dr. Emre Alkin, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler’i makamında ziyaret etti.
Erzurum Ajans-Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanvekili Ufuk Özerten ile TFF Genel Sekreteri Prof. Dr. Emre Alkin, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler’i makamında ziyaret etti.
Spor Toto Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe arasında 12 Ağustos Pazar günü oynanacak Süper Kupa final maçı için geri sayım başladı. Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) yöneticilerinden oluşan bir grup Erzurum’a dün ulaşırken, Başkanvekili Ufuk Özerten ile Genel Sekreter Prof. Dr. Emre Alkin bugün Büyükşehir Belediyesi’ndeydi. Başkan Ahmet Küçükler’in makamında kabul ettiği Özerten ve Altin, final maçı öncesi son durumu değerlendirirken, takımların da Erzurum’a bugün ulaşmış olacakları bilgisi verildi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa final maçının bugüne kadar Erzurum’a tanınmış en önemli imkanlardan birisi olduğuna dikkati çekerek, “Erzurum heyecanlı, taraftarlar heyecanlı ve herkes büyük bir coşku yaşıyor. Erzurum’da oynanacak maç, dostluğun, sevginin ve kardeşliğin adı olacak” diye konuştu. Fenerbahçe ve Galatasaray’a başarı dileklerinde bulunan Küçükler, “Süper Kupa final maçında dostluk kazansın, güzellik kazansın” ifadelerini kullandı.
Makamında kabul ettiği TFF yöneticileri Özerten ile Alkin’e Oltu taşından tespih hediye Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, misafirlerini kapıya kadar uğurlamayı ihmal etmedi.
Öte yandan TFF Başkanı Yıldırım Demirören başta olmak üzere diğer birçok yöneticinin ise, Erzurum’a yarın gelecekleri öğrenildi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.