Ekonomi Haber Girişi : 23 Ağustos 2018 14:00

THY fiyatlarıyla da uçuruyor!

THY fiyatlarıyla da uçuruyor!
Türk Hava Yolları’nın Erzurum seferlerinde uyguladığı fiyat politikası vatandaşların tepkisini topluyor.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-Türk Hava Yolları’nın Erzurum seferlerinde uyguladığı fiyat politikası vatandaşların tepkisini topluyor.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi’nin (DHMİ) 2018 yılı Temmuz ayı istatistiklerine göre gelen-giden yolcu sayısının 877 bin 395’e ulaştığı Erzurum’da başta THY olmak üzere diğer firmaların astronomik rakamlara ulaşan bilet fiyatları yolcuların tepkisini topluyor. Bölgedeki konumu itibariyle çevre illerden de yoğun bir talep alan Erzurum’da özellikle Ankara seferlerinin tek yönde 600 liraya ulaşan bilet fiyatları dikkat çekiyor.

GRUP İNDİRİMİ BİLE YOK!

Yılın önemli günlerinde daha da artan fiyatlarla birlikte firmaların grup indirimi bile yapmadığı ileri sürülüyor. Firmaların kış  sezonunda nasıl bir fiyat politikası izleyeceği merak konusu olurken, geçen yıllarda bile bilet fiyatlarının yüksek olması nedeniyle bir çok vatandaşın Erzurum’u tatil programından çıkardığı biliniyor. THY ve diğer firmaların bir an önce fiyat tarifesini gözden geçirmesini isteyen vatandaşlar, özellikle yoğunluğun olduğu dönemlerde ve kış döneminde sefer sayılarının artırılmasını istiyor.




Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Hesso DADAŞ 01 Ocak 1970 02:00

    O aktarmalı fiyat. İnsanları yanıltmayın. Kaldı ki bu memleket pegasusun kıymetini bilmedi adamlar ankarayı kesti. Nerde yöneticiler