İlçeler Haber Girişi : 05 Ağustos 2013 14:10

TIR'ın çarptığı ayı telef oldu

TIR'ın çarptığı ayı telef oldu
Erzurum-Tortum karayolu Güzelyayla köyü çıkışında inşaat malzemesi yüklü bir TIR, karayoluna aniden çıkan ayıya çarptı.
Erzurumajans-Erzurum-Tortum karayolu Güzelyayla köyü çıkışında inşaat malzemesi yüklü bir TIR, karayoluna aniden çıkan ayıya çarptı. Çarpmanın etkisiyle TIR'ın altında kalarak yaklaşık 50 metre sürüklenen ayı telef oldu.

Kaza, Erzurum-Tortum karayolunun 38. kilometresinde meydana geldi. Dün akşam saat 23.30 sıralarında plakası alınamayan ve normal bir hızla seyreden inşaat malzemesi yüklü TIR, karşıdan karşıya geçmek isteyen ayıya süratle çarpması sonucu yaklaşık 50 metre sürükledi. Yoldan geçen ve isminin açıklanmasını istemeyen bir otomobil sürücüsü, "Ardahan'dan Erzurum'a gelirken Tortum yakınlarında karayolunda büyük bir ayı kanlar içinde cansız bir şekilde yerde yatıyordu. Çok korktuk. Yolumuza devam ettik. Ayı cansız yerde yatıyordu yanına yaklaşarak cep telefonumla fotoğrafladım. Büyük bir ihtimalle ağır tonajlı bir araç çarpmış. Gerçekten çok üzüldüm. Ayıların ölümü ile ilgili verilen yüksek para cezalarını düşünerek ihbarda bulunmadım" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.