İlçeler Haber Girişi : 02 Ağustos 2013 15:23

Toksoy'dan yaz kursları'na sürpriz ziyaret

Toksoy'dan yaz kursları'na sürpriz ziyaret
Oltu'da faaliyet gösteren yaz kurslarının işleyişini yerinde görmek için ziyaretlerde bulunan Sıtkı Toksoy; 'Yaz kurslarının verimli işleyişi' projesi kapsamında yaklaşık üç yıldır yürütülen çalışmaların, bu yılda devam ettiğini söyledi.
Erzurumajans-Oltu'da faaliyet gösteren yaz kurslarının işleyişini yerinde görmek için ziyaretlerde bulunan Sıtkı Toksoy; 'Yaz kurslarının verimli işleyişi' projesi kapsamında yaklaşık üç yıldır yürütülen çalışmaların, bu yılda devam ettiğini söyledi.

Daha okullar tatile girmeden, okullarda da çocuklarımıza bu yönde 'Rehberlik Faaliyetleri' ve konferanslar düzenlendiğini aktaran Toksoy, "Buradaki amaç, çocuklarımızın uzun okul ve eğitim öğretim dönemi ardından, Yaz Kurslarını en güzel şekilde nasıl değerlendirilebilecekleriydi." dedi.

Oltu'da hizmet veren tüm Kuran kursları, yurt ve derneklerin aynı heyecan ve gayretle çocukların eğitilmesi ve geliştirilmesine katkı sağladığının beklendiğini dile getiren Sıtkı Toksoy, yaklaşık 10 yıldır Oltu'da çocuklara ve gençlere eğitim ve spor alanında hizmet eden değerli hocalardan Sıtkı Toksoy, yaz tatili ve yaz kursları ile ilgili çok önemli değerlendirmelerde bulundu.

"Tatil ve kurslar çocuklarımızda bir değişime ve ilerlemeye vesile olmalıdır." diyen ve bu sebeple birde formül geliştiren Sıtkı Toksoy; "Çocuklarımız yaz kurslarında 'Dinlenmeli, Eğlenmeli, Yenilenmeli, Değişmeli, İlerleme kaydetmelidir. Böylece bu tatil ve kurslar 'DEYDİ' formülü ile zamanımıza ve hayatımıza bir anlam kazandırmalıdır" dedi.

Yaz tatili ve kurslardan aynı zamanda iyi bir planlama sistem ve disiplininde olması gerektiğini hatırlatan Sıtkı Toksoy, ancak bu şekilde kısa zaman içinde üstün bir başarı ve verim elde edilebileceğini kaydetti.

Tüm kursları ziyaret etmeyi düşündüğünü söyleyen Sıtkı Toksoy, böylece ilçedeki eğitim ve öğretim faaliyetlerini yakından gözleme fırsatı bulduğunu ifade etti.
Bu arada ziyaret ettiği Oltu Birlik ve Beraberlik Vakfı yurdunun yaz kursundaki öğrencilere çikolata ikram eden Sıtkı Toksoy, oyun oynamaları ve spor yapmaları için çocuklara bir futbol topu hediye etti.

Toksoy, spor saha ve salonlarının da bu çerçevede ilçedeki tüm çocuklara hizmet verdiğini hatırlattı.

Anne ve babalara da uyarılarda bulunan eğitim yöneticisi ve spor adamı Sıtkı Toksoy; geleceğin teminatı ve umudu olan çocuklara her zaman eğitim ve kurslar için destek olmalarını onlara fırsat tanımalarını istedi.

Bu arada Sıtkı Toksoy, mübarek Ramazan ayı'nın ve yaklaşan bayramın tüm çocuklarımıza, Oltu halkına hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.