Erzurum Haber Girişi : 10 Haziran 2014 19:03

Toraman, ''sorumlular cezalandırılmadır''

Toraman, ''sorumlular cezalandırılmadır''
İstanbul Avrupa Yakası Erzurumlular Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nuri Toraman, Diyarbakır 2.Ana Jet Üs Komutanlığı'ndaki Türk bayrağının indirilmesini ve seyirci kalınmasını sert bir dille eleştirdi.
Erzurumajans-İstanbul Avrupa Yakası Erzurumlular Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nuri Toraman, Diyarbakır 2.Ana Jet Üs Komutanlığı'ndaki Türk bayrağının indirilmesini ve seyirci kalınmasını sert bir dille eleştirdi. Başkan Toraman," Sorumlular cezalandırılmalıdır" dedi.

İstanbul Avrupa Yakası Erzurumlular Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nuri Toraman'da bir basın açıklaması yayınlayarak olayı kınadıklarını bildirdi. Başkan Toraman, "Üzerinde Ecdadımızın kanı olan, Büyük Türk Milletinin, namus, şeref ve haysiyetinin,

milli birlik ve beraberliğimizin simgesi olan ay yıldızlı bayrağımızı gönderden indirme cesaretini gösterenleri ve bu olayı seyredenleri şiddetle kınıyoruz. İstanbul Avrupa Yakası Erzurumlular Derneği ve Erzurumlular olarak, bu olaya sebebiyet verenlerin ve seyirci kalanların, en kısa zamanda adalet önüne çıkarılmasını ve en ağır şekliyle cezalandırılmasını, ayrıca, sorumlularının gereğini yapmasını talep etmekteyiz... Türk kamuoyuna saygıyla duyurulur' dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.