Bölge Haber Girişi : 10 Mayıs 2011 11:15

Toraman güven tazeledi!..

Toraman güven tazeledi!..
İstanbul Erzurumlular Birleşim Derneği (ERBİRDER) Olağan Kongresinde Osman Nuri Toraman ikinci kez seçilerek güven tazeledi.

Erzurum Ajans-İstanbul Erzurumlular Birleşim Derneği (ERBİRDER) Olağan Kongresinde Osman Nuri Toraman ikinci kez seçilerek güven tazeledi.

Hafta sonu dernek binasında yapılan kongre de başkanlığa aday olan Osman Nuri Toraman ve Recai Acar’ın, seçim öncesi konuşmalarında birlik ve beraberlik mesajları vermesi kongreye katılan dernek üyelerince büyük alkış aldı. İki liste ile çıkılan kongrede, Osman Nuri Toraman, başkanlığındaki liste genel kurula katılan delegelerin oylarının yüzde 68'ini alarak güven tazeledi.

İkinci kez dernek başkanlığına seçilen Osman Nuri Toraman, “Derneğimiz ikinci olağan genel kuruluna katılarak coşkulu ve heyecanlı bir toplantı olmasını sağlayan ve derneğimize teveccüh gösteren değerli hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Başta şahsım ve yönetim üyesi arkadaşlar olmak üzere dernek faaliyetlerini kaldığımız yerden devam ettireceğiz” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.