Spor Haber Girişi : 26 Mayıs 2013 22:53

Torku Konya Süper Lig'de

Torku Konya Süper Lig'de
PTT 1. Lig play off final maçında Torku Konyaspor, Manisaspor'u 2-0 yenerek Süper Lig'e çıkan son takım olmayı başardı. Konya'nın gollerini Recep Aydın (7') ve Sjoerd Ars (47') kaydetti.
Erzurumajans-PTT 1. Lig'de play off final maçında Manisaspor, Eskişehir Atatürk Stadı'nda Torku Konyaspor ile karşılaştı. Torku Konya, maça hızlı başladı ve 7. dakikada Recep Aydın'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Bu golden sonra Manisaspor ataklarını biraz daha sıklaştırdı ancak aradığı golü bulamadı. İlk yarı Torku Konya'nın 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya da Yeşil Beyazlı ekip hızlı başladı. 47. dakikada sağ kanattan yapılan ortaya ceza sahası içerisinde bulunan Sjoerd Ars rakibinin üstünden yükselerek kafasını vurdu ve skoru 2-0'a getirdi. Bu golden sonra rahatlayan Torku Konyaspor, oyunu kontrol altında tutmaya başladı. Manisaspor'un taze kanları işe yaramadı ve Torku Konyaspor, Manisaspor'u 2-0 yenerek Süper Lig'e yükselen son takım olmayı başardı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.