Bölge Haber Girişi : 27 Mart 2011 00:41

TTNET ile Geleceğini Netleştir!..

TTNET ile Geleceğini Netleştir!..
Türkiye'nin bir çok üniversitesinde düzenlenen ''TTNET ile Geleceğini Netleştir'' projesi bugün Erzurum Atatürk Üniversitesi öğrencileriyle buluştu

Erzurum Ajans-Türkiye’nin bir çok üniversitesinde düzenlenen “Ttnet ile Geleceğini Netleştir" projesi bugün Erzurum Atatürk Üniversitesi öğrencileriyle buluştu.

Atatürk Üniversitesi Kariyer Topluluğu’nun organizasyonu ile Kültür Merkezi salonunda TTNET tarafından "TTNET' le Geleceğini Netleştir" projesi kapsamında üniversite öğrencilerine yönelik bir dizi etkinlik gerçekleştirildi.

Atatürk Üniversitesi Kariyer Topluluğunun organize ettiği etkinlikte uzmanlar tarafından teknoloji-bilişim sektöründeki son gelişmeler, profesyonel hayatta başarı sağlamanın püf noktaları ve yurtdışı eğitim olanakları konusunda öğrencilere yönelik sunumlar yapıldı.

Etkinlikte Ali Servet Eyüboğlu Türkiye'de ve dünyada internet kullanımı, mobil teknolojiler ve yenilikçi fikirler hakkında bilgiler verdi. Konuşmasını stand-up şeklinde yapan PDA Danışmanlık Eğitimcisi Canten Kaya ise başarı, başarı prensipleri ve motivasyon konularını iş0ediği sunumunda son olarak 21. Yüzyılda aranan insan modelini anlattı.

TTNET ile Geleceğini Netleştir Projesi kapsamında, seminer ve eğitimlere katılan tüm öğrencilere katılım sertifikasının yanı sıra düzenlenen yarışma sonucunda bir öğrenciye netbook, dört öğrenciye de A Milli Takım Forması hediye edildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.