Bölge Haber Girişi : 25 Şubat 2011 17:02

TTNET 'Tivibu Ev' Erzurum'da!..

TTNET 'Tivibu Ev' Erzurum'da!..
TTNET Genel Müdürü Tahsin Yılmaz, 2010 yılının Eylül ayında İstanbul, Ankara ve İzmir'de pilot uygulamasını başlattıkları 'Tivibu Ev'i aralarında Erzurum'un da bulunduğu 30 ilde aynı anda devreye aldıklarını açıkladı.

Erzurum Ajans-TTNET Genel Müdürü Tahsin Yılmaz, Tivibu adını verdikleri hizmeti bundan sonra “Tivibu Ev” olarak adlandıracaklarını belirterek, 2010 yılının Eylül ayında İstanbul, Ankara ve İzmir'de pilot uygulamasını başlattıkları “Tivibu Ev”i aralarında Erzurum’un da bulunduğu 30 ilde aynı anda devreye aldıklarını açıkladı.

IPTV abone sayısı ise sadece son bir yılda 1 milyona ulaşırken, çanak antenler yerini yavaş yavaş internete bırakmaya başladı. TTNET'in yeni dönem televizyon platformu IPTV'nin yeni projelerinin tanıtım toplantısında konuşan Yılmaz, TTNET'in bilgi dünyasında yeni oyunculardan birisi olduğunu, artık teknolojinin baş döndürücü hızla geliştiğini ve her geçen gün yeni bir gelişmeyle karşı karşıya kalındığını anlattı.

TTNET'in geçen yıl “TTNET ile herşey mümkün” diyerek yola çıktığını belirten Yılmaz, iletişim hizmet lerinin tamanını tek elden karşılayan bir operatör olmayı amaçladıklarını söyledi. Yılmaz, TTNET'in, iletişim teknolojilerinin 3 temel unsuru internet, televizyon ve telefon hizmetlerine hep birlikte sahip çıktığını kaydetti.

TTNET Genel Müdürü Tahsin Yılmaz,Türkiye'de yapılan araştırmaların, televizyon izleme alışkanlığının oldukça ileri seviyede olduğunu ortaya koyduğunu, insanların günde 4 saate yakın televizyon izlediğini, geniş bant internet hizmetlerinin devreye girmesiyle halkın internet kullanımında da önemli seviyeye geldiğini ifade etti. İstatistiklerin insanların haftada ortalama 10 saat internet başında geçirdiğini ortaya koyduğunu bildiren Yılmaz, artık her evde bir televizyon olduğu gibi internet bağlantısı ve bilgisayar da olduğunu aktardı.  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.