Bölge Haber Girişi : 25 Şubat 2011 16:49

ASA'dan Anıtkabir'e ziyaret!..

ASA'dan Anıtkabir'e ziyaret!..
Barış, kardeşlik ve dayanışma için hazırlanan bölgenin spor alanındaki umudu olan Anadolu Spor Akademisi (ASA) "Taş Atma Gol At Altın Çocuklar" projesi kapsamında İsviçre'de Türkiye'yi temsil eden minikler, Ankara'da Anıtkabir'i ziyaret etti.

Erzurum Ajans-Barış, kardeşlik ve dayanışma için hazırlanan bölgenin spor alanındaki umudu olan Anadolu Spor Akademisi (ASA) "Taş Atma Gol At Altın Çocuklar" projesi kapsamında İsviçre’de Türkiye’yi temsil eden minikler, Ankara’da Anıtkabir’i ziyaret etti. İsviçre'de düzenlenen Siwis Master U-11 Futbol Turnuvası’ndan döndükleri günden beri, herkesin ilgi odağı olan Muşlu minikler, ekranların sevilen dizisi Çocuklar duymasın ekibiyle de, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) bir araya geldi.

Katıldıkları turnuvada 10’uncu olan, ASA futbol takımı bugüne kadar hiç görmedikleri Ankara’yı adeta karış karış geziyor. Daha önce TBMM Başkanvekili Sadık Yakut’u ziyaret eden miniklerin boş günü yok. Hem Ankara’yı gezen, hem de çeşitli ziyaretlerde bulunan minikler, “Ankara bizim rüyamıza giriyordu. Başkenti çok merak ediyorduk. Şimdi buradayız ve yaşadığımız heyecan anlatılmaz” derken ziyaret ettikleri Anıtkabir’de duygulu anlar yaşadılar.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mezarı başında saygı duruşunda bulunan ASA yönetimi ve futbol takımı Anıtkabir’de olmanın gururunu hep birlikte yaşadı.

ASA Genel Koordinatörü Özcan Şimşek, çocuklarla birlikte Anıtkabir’de olmaktan son derece mutlu olduğunu belirterek, “Onların yüreğindeki ve gözündeki duyguları telaffuz etmeye kelimeler yetmez. Buraya gelirken hepsinin heyecanına birebir şahit oldum. Ve o heyecana sadece ben değil, ekibimizdeki diğer arkadaşlarımızda şahit oldu. İsviçre’ye gitmemizi sağlayan ve bugün burada miniklerin Anıtkabiri ziyaret ederek duygu dolu anlar yaşamasında emeği geçenlere teşekkür ederim” diye konuştu.

MUŞLU MİNİKLERE SÜRPRİZ KONUK

Muşlu miniklerden oluşan Anadolu Spor Akademisi Futbol takımı, Anıtkabir ziyaretinin ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde de yemek yedi. Muşlu miniklere, burada birde sürpriz yapıldı.

ASA yönetimiyle, miniklere destek olmak ve moral vermek için yemeğe, Türkiye’nin sevilen dizisi ‘Çocuklar Duymasın’ın oyuncuları da katıldı. Karşılarında ünlü sanatçıları gören minikler gözlerine inanamadı. Sanatçılarla birlikte yemek yiyen ve hatıra fotoğrafı çektiren Muşlu minikler, “ASA ailesine katılmak, onlarla burada bu güzellikleri yaşamak bize en güzel hediye oldu” ifadesini kullandılar.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.