Bölge Haber Girişi : 17 Aralık 2010 14:04

TÜDEF'ten Başbakan Erdoğan'a dava!..

TÜDEF'ten Başbakan Erdoğan'a dava!..
Tüketici Dernekleri Federasyonu, Başbakan ve Bakanlar Kurulu üyeleri hakkında yargı kararına uymadıkları gerekçesiyle Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundu.

Erzurum Ajans-Tüketici Dernekleri Federasyonu, Başbakan ve Bakanlar Kurulu üyeleri hakkında ‘yargı kararına uymadıkları’ gerekçesiyle Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundu.
TÜDEF, Danıştay Vergi Dava Daireleri Kurulunun akaryakıta yapılan Özel Tüketim Vergisi(ÖTV) zammının yürütmesini durdurma kararını uygulamayan Başbakan ve Bakanlar Kurulu üyeleri hakkında Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundu.

Suç duyurusunda bulunmadan önce TÜDEF, Cumhurbaşkanı, Başbakan ve Maliye Bakanı’ndan sorunu yüz yüze çözmek ve yargı kararlarına uymama gerekçelerini öğrenmek için randevu talebinde bulunduklarını ifade ederek, taleplerine olumlu ya da olumsuz bir yanıt alamadıklarını dile getirdi. (anka)

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.