Erzurum Haber Girişi : 01 Temmuz 2014 18:28

TÜMSİAD Başkanı Burucu'dan Başbakan'a destek

TÜMSİAD Başkanı Burucu'dan Başbakan'a destek
TÜMSİAD Erzurum Şube Başkanı Cafer Burucu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, AK Parti tarafından Cumhurbaşkanı Adayı olarak gösterilmesinin Ülkeye ve Millete hayırlı olmasını diledi.
Erzurumajans-TÜMSİAD Erzurum Şube Başkanı Cafer Burucu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, AK Parti tarafından Cumhurbaşkanı Adayı olarak gösterilmesinin Ülkeye ve Millete hayırlı olmasını diledi.

İlk kez halk tarafından seçilecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin barış ve huzur ortamında geçmesi dileklerini ifade eden TÜMSİAD Erzurum Şube Başkanı Cafer Burucu yayınladığı yazılı mesajında şunları söyledi:

"Erzurum Kongresi'yle temelleri atılan ve ülkemizin dört bir yanına yayılan bağımsızlık meşalesiyle, 1923'te kurulan ve günümüze kadar azim kararlılıkla büyüyerek, son on yılda yapılan yatırımlarla adeta dünyanın en güçlü ülkeleri arasına giren Türkiye Cumhuriyeti'nin, 2023 yılı hedefine emin ve hızlı adımlarla girmesinde en büyük pay sahibi olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Cumhurbaşkanı Adayı olarak gösterilmesini memnuniyetle karşıladık. Başbakanlığı süresince önemli reformlara imza atan Başbakan Erdoğan'ın, seçildiği takdirde Cumhurbaşkanı sıfatıyla da, Cumhuriyetin kuruluşunun 100. Yıldönümü olan 2023 yılına ekonomik olarak daha güçlü, demokratik, modern ve kucaklayıcı yapısıyla, sağlık, ulaşım, savunma sanayisi, eğitim gibi alanlarda reformlarını tamamlamış bir Türkiye hedefine taşıyacağına olan inancımızı ifade ediyoruz.

Yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin Ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyor, barış ve huzur ortamında demokratik bir yarış olmasını diliyoruz. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.