Bölge Haber Girişi : 28 Ekim 2009 00:28

Türk-İş Erzurum'da halka bayrak dağıttı!..

Türk-İş Erzurum'da halka bayrak dağıttı!..
Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Türk İş'e bağlı Yol İş Sendikası 2 No'lu Şubesi Cumhuriyet Caddesi'nde Türk Bayrağı dağıtarak, vatandaşlara bayrama bayrakla katılmaları çağrısında bulundu.

Erzurum Ajans-Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Türk İş'e bağlı Yol İş Sendikası 2 No'lu Şubesi Cumhuriyet Caddesi'nde Türk Bayrağı dağıtarak, vatandaşlara bayrama bayrakla katılmaları çağrısında bulundu.Türk İş 9. Bölge Temsilcisi Orhan Gözgeç, Yol İş Sendikası Şube Başkanı Kıyas Daşkaya ve bağlı sendika şube başkanları Cumhuriyet Caddesi'nde bin adet Türk Bayrağı dağıttı. Yaya ve araç sahiplerine Türk Bayrağı dağıtan Türk İş 9. Bölge Temsilcisi Gözgeç, demokratik açılıma tepki amacıyla Cumhuriyet Bayramı öncesinde bayrak dağıttıklarını belirterek, "Demokratik açılımı bahane edip PKK bayrağı asan vatan hainlerine karşı bayrağımızı şerefle dalgalandırıp aziz şehitlere hatıra olsun diye bayrağımızı dağıtıyoruz." dedi.

Yol İş Sendikası 2. No'lu Şube Başkanı Kıyas Daşkaya ise Cumhuriyet Bayramı'na vatandaşların yoğun katılımını sağlamak ve Türk Bayrağı'na olan sevgilerini göstermek istediklerini ifade etti. Daşkaya, "Halkımızın Cumhuriyet Bayramını kutluyoruz ve herkesi Cumhuriyet Bayramı'na bayrakla katılmaya çağırıyoruz. Bayrağın bedelini çoktan ödemişiz. Bu bayrak bizim her şeyimizidir. İşimizden, aşımızdan her şeyimizden önemlidir. Bu bayrağın altında hür ve bağımsız yaşamak istiyoruz." diye konuştu.  (www.erzurumajans.com)

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.