Erzurum Haber Girişi : 08 Kasım 2014 17:36

Türk Ocakları İsrail'i kınadı

Türk Ocakları İsrail'i kınadı
Şube Başkanı Nizam Işık yaptığı açıklamada, İsrail'in Mescid-i Aksa'ya yönelik saldırısını şiddetle lanetlediklerini belirtti.
Erzurumajans-Şube Başkanı Nizam Işık yaptığı açıklamada, İsrail'in Mescid-i Aksa'ya yönelik saldırısını şiddetle lanetlediklerini belirtti.

Açıklamada şu görüşlere yer verildi.
"İsrail askerlerinin Müslümanların kutsal mekanlarından Mescid-i Aksa'ya yönelik hayasız saldırısı aslında bütün İslam âlemine ve Müslümanlara hakarettir. "aziz-i vakt iken bizi zelil kılan â'da"ya gerekli cevabı vermekten aciz İslam devletlerinin yöneticileri bu durumdan utanmalıdır. Birbirini Allahuekber nidalarıyla boğazlayan cihatçı-Selefi-Esadçı-Sünni-Şii bilcümle sahte mücahitler, Müslümanların izzeti ayaklar altına alınırken utanmazlar mı? İnanıyoruz ki, İslam dünyasının zilletten kurtulması, 1000 yıl önce olduğu gibi Türk milletinin önderliğinde yeni bir şahlanışla ve medeniyet hamlesiyle gerçekleşecektir. Türk Ocakları Genel Merkezi ve Erzurum Şubesi olarak bu yeniden dirilişin fikrî ve manevi öncülüğünü yapmayı en temel görev olarak biliyoruz. Millî ve manevî değerlerimize, mukaddesatımıza yapılan saldırılara karşı en iyi cevap bu görevin gereğini yapmaktır. İsrail devletini, onun bu küstahlıklarına ve alçakça eylemlerine destek verenleri ve göz yumanları şiddetle tel'in ediyoruz."

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.