Bölge Haber Girişi : 15 Mart 2011 00:00

Turkcelliler Erzurum'da buluştu!..

Turkcelliler Erzurum'da buluştu!..
Turkcell Global Bilgi, Erzurum Çağrı Merkezi çalışanlarının ailelerini, çağrı merkezi binasında ağırladı.

Erzurum Ajans-Turkcell Global Bilgi, Erzurum Çağrı Merkezi çalışanlarının ailelerini, çağrı merkezi binasında ağırladı.

“Aile Buluşması”na Turkcell Global Bilgi Erzurum lokasyonundaki 110 çalışanın ailesi katıldı. Erzurum Lokasyon Müdürü Bülent Vatanseven tarafından ağırlanan ailelere Global Bilgi binası gezdirildi, çağrı merkezi hakkında sunum yapıldı ve kokteyl düzenlendi.

Turkcell Global Bilgi İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Beti Yuhay, “Aile Buluşmaları”nı 1977-1996 doğumlu Y jenerasyonunun aileye verdiği önem nedeniyle yaptıklarını belirterek şöyle konuştu: “7 bin 500 kişilik geniş ailemizin yüzde 78’i Y jenerasyonu olduğu için tüm İK çalışmalarımızı ve projelerimizi buna göre geliştiriyoruz. Y jenerasyonuna yönelik yaptığımız çalışmalardan biri olan “Aile Buluşmaları” ile çalışanlarımızın ailelerine çocuklarının, eşlerinin, kardeşlerinin nasıl bir ortamda çalıştıklarını göstermek istedik. İlk buluşmada ise son üç ayda başlayanlarla en kıdemli çalışanlarımızın ailelerini ağırladık. Gerek buluşmaya katılan ailelerden gerekse çalışanlarımızdan olumlu dönüşler aldık. Yıl sonuna kadar Erzurum’da tüm ailelerimizi ağırlamış olmayı hedefliyoruz.”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.