Spor Haber Girişi : 23 Kasım 2012 14:15

Türkiye şampiyonasında Yakutiye iddiası

Türkiye şampiyonasında Yakutiye iddiası
26 Kasım 1 Aralık 2012 tarihleri arasında düzenlenen Büyük Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası Yakutiye Belediyesi içinde önem taşıyor.
Erzurumajans-26 Kasım 1 Aralık 2012 tarihleri arasında düzenlenen Büyük Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası Yakutiye Belediyesi içinde önem taşıyor. Yakutiye Boks takımının 6 boksörle müsabakalarda yarışacağını belirten Ali Korkut, “Büyük bir organizasyon, boksörlerimizin her başarısı Erzurum için gurur kaynağı olacaktır” dedi.
Erzurum boksta dev bir organizasyona sahne olacak. 26 Kasım Pazertesi günü başlayacak Büyük Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası için Erzurum’a 400 sporcu, 200 dolayında yöneticilerden oluşan boks ordusu geldi. Pazartesi günü başlayacak müsabakalarda Erzurum’un iddialı takımı ise Yakutiye Boks Kulübü. 6 ayrı sıklette müsabakalara çıkacak olan Yakutiye Boks takımının Erzurum’un gururu olacağını söyleyen Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, “Sporun her dalında gençlerimize kapı açmaya çalışıyoruz. Gençlerin kahve köşelerinden kurtuluşu, internet kafede ömür geçirmelerinin önüne spora yapacağımız yatırımlarla geçebiliriz. Yakutiye Belediyesi olarak bu alanda ciddi adımlarımız oldu. Sporun her dalı, daha sağlıklı bir nesil ve sağlıklı bir toplum için hayati önem taşıyor. Bizde gençlere sporun her alanında el uzatıyoruz. 400 sporcu arasında 6’sı Erzurum için gurur kaynağı olacak pırıl pırıl gençler. Arkadaşlarımızın madalya sözleri var” şeklinde konuştu.

İŞTE ELLERİNDEN TUTULAN GENÇLER

Yakutiye Boks Kulübü 6 ayrı boksörle ringlerde altın arayacak. 26 Kasım 1 Aralık tarihleri arasında Cemal Gürsel Kapalı Spor salonunda düzenlenecek olan ve 400 sporcunun katılacağı Büyük Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasında Yakutiye ve Erzurum’u şu sporcular temsil edecek:

Erol Özkal (75 kg), Murat Kurt (91 kg), Mehmet Ali Işık (56 kg), Velibey Nergis (56), Cem Yurdunmalı (81 kg), Ulus Kaya (81 kg). Antrenör Cumali Yılmaz, maçların oldukça zevkli geçeceğini ifade ederek Erzurumluları spor salonunda 1 hafta sürecek şölene davet etti. Cumali Yılmaz, “Yakutiye Belediye Başkanımız Ali Korkut’un büyük katkıları ile güzel bir takım halinde Erzurum’umuzu temsil edeceğiz. İnşallah madalyalar ile bize güveni boşa çıkarmayacağız. Gençler kendilerine uzanan elin farkındalar ve kendilerine güvenenleri mahcup etmeyecekler” dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.