Bölge Haber Girişi : 06 Mayıs 2011 14:22

Uçak yolcularından garip talepler!..

Uçak yolcularından garip talepler!..
Uçakta yolculuk yapanların ilginç isteklerinin zaman zaman görevlileri zor durumda bıraktığı bildirildi.

Erzurum Ajans-Uçakta yolculuk yapanların ilginç isteklerinin zaman zaman görevlileri zor durumda bıraktığı bildirildi. Uçuş görevlileri arasında yapılan bir araştırma, yolculardan bazılarının uçağın camının açılmasından gürültüyü sonlandırmak için motorların kapatılmasına, türbülansın durdurulmasından çocuklar için oyun odası gibi birçok ilginç istekte bulunduğunu ortaya koydu.

Havayolu ulaşımında seyahatin rahatça geçmesini sağlayan kabin görevlileri son derece nazik, sabırlı ve yardımsever olmalarına karşın bazı yolcuların ilginç talepleri onları da çaresiz bırakıyor. Uçuş görevlileri arasında yapılan bir araştırmayla, yolcuların sık sık talep ettiği ilginç istekleri tespit edildi.

Araştırmaya katılan görevlileri, bazı yolcuların pencereyi neden açamayacaklarını anlamadıkları için pencerelerin açılmasını isterken bazılarının ise motorları kapatmanın gürültüyü keseceğini düşündüğünü söyledi. Yolculardan gelen ilginç taleplerden bazıları şöyle:

‘Kaptana söyler misiniz türbülansı durdursun’, ‘Kayıp takma gözümü bulmamda bana yardımcı olur musunuz?’, ‘Bana banyoya kadar eşlik eder misiniz ?’, ‘Çocuğumu oyun odasına götürür müsünüz ?’, ‘Uçakta McDonald’s var mı ?’

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.