Bölge Haber Girişi : 17 Mayıs 2011 18:19

Üçüncülük kupası GSİM müzesinde!..

Üçüncülük kupası GSİM müzesinde!..
Rize'de yapılan Kulüplerarası Türkiye Karate Şampiyonası'nda üçüncü olan Gençlikspor'da büyük bir sevinç yaşanıyor. Başarılı karateciler kazandıkları kupa ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Erzurum Ajans-Rize’de yapılan Kulüplerarası Türkiye Karate Şampiyonası’nda üçüncü olan Gençlikspor’da büyük bir sevinç yaşanıyor. Başarılı karateciler kazandıkları kupa ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Erzurum Gençliksporlu karatecilerin başarısı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde alkış topluyor. Karate Federasyonu tarafından Rize’de yapılan Kulüplerarası Türkiye Karate Şampiyonası’nda üçüncü olan ve Erzurum’a bronz kupa kazandıran Gençliksporlu karateciler dün Antrenör Ahmet Çelebi nezaretinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nü ziyaret ettiler. Aynı zamanda Karate 7. Bölge Temsilcisi olan Ahmet Çelebi ile GSİM’ye çıkarma yapan karateciler, kupayı Gençlik ve Spor İl Şube Müdürü Şinasi Polat ile Palandöken İlçe Müdürü Köksal Kaçmaz’a takdim ettiler. Karatecilerin başarısının takdire şayan olduğunu belirten Polat ve Kaçmaz, Antrenör Ahmet Çelebi ve talebelerini kutladı. Karate de üçüncülük kupasını Gençlikspor’un kazanmasının ve kupanın kendi müzelerine gelmesinden dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını ifade eden Gençlik ve Spor İl Şube Müdürü Şinasi Polat, “Bundan sonra karate takımımızdan birincilik kupası da bekliyoruz. Başarıdan dolayı Antrenör Ahmet Çelebi ve sporcularımızı kutluyoruz” dedi.

Ziyarette hazır bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spordan Sorumlu Şube Müdürü Hüdaverdi Uğur’da karatecilerin başarısı ile övündüklerini belirterek, Gençlikspor’un faaliyet gösterdiği tüm branşlarda başarıyı hedeflediğini söyledi. Uğur “Ahmet hocayı ve tüm karatecilerini tebrik ediyoruz” dedi.

Rize’de yapılan Kulüplerarası Karate Şampiyonası’nda üçüncü olan Gençlikspor Karate takımında Ahmet Fatih Yıldız, Selim Topaloğlu, Serkan Bingöl, Mustafa Sadık Akbulut ve Kadir Şık yer aldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.