Bölge Haber Girişi : 17 Mayıs 2011 18:17

Hedefi yine 12'den vurdular!..

Hedefi yine 12'den vurdular!..
Antrenör Hikmet Dumanoğlu yönetiminde başarıdan başarıya koşan okçular, Antalya'da yine büyük başarıya imza attılar.

Erzurum Ajans-Antrenör Hikmet Dumanoğlu yönetiminde başarıdan başarıya koşan okçular, Antalya’da yine büyük başarıya imza attılar.

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okçuluk Antrenör Hikmet Dumanoğlu ile İl Temsilcisi Mustafa Fırat nezaretinde Antalya’da yapılan Okçuluk Türkiye Şampiyonası’nda Erzurumlu okçular yine başarılı sonuçlara imza attılar. Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından Antalya’da düzenlenen ve 13-15 Mayıs 2011 tarihlerinde yapılan Okçuluk Türkiye Şampiyonası’na katılan Erzurumlu okçulardan Hasan Basri Hancı, Muhammet Arif Horasan ve İbrahim Ethem Gülaçar Milli takıma seçildiler. Milli takıma seçilen Hasan Basri Hancı önce Fransa’nın Bore şehrinde yapılacak olan Avrupa Kupası 2. Etap Seçme Yarışlarında Türkiye’yi temsil edecek. Tecrübeli okçu akabinde Ağustos ayında İtalya’da yapılacak olan Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek. Yıldızlar ve gençler kategorisinde Milli takıma girmeyi başaran Muhammet Arif Horasan ve İbrahim Ethem Gülaçar ise Ağustos ayında Polonya’da yapılacak olan Yıldızlar ve Gençler Dünya Şampiyonası’nda Milli takım forması ile Türkiye’yi temsil etmeye hak kazandılar.

Antrenör Hikmet Dumanoğlu, bu büyük başarılara Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar sayesinde ulaştıklarını belirterek, “Okçuluk sporu İl Müdürümüzün göreve başladığı günden itibaren, adeta küllerinden doğmuştur. İl Müdürümüz Fatih Çintimar’ın sayesinde başarılı sonuçlara imza atıyoruz” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.