Erzurum Haber Girişi : 26 Haziran 2012 10:15

Ukrayna'lı öğretmenler Şifa'yı beğendi

Ukrayna'lı öğretmenler Şifa'yı beğendi
Ukrayna Türk Okulu Chernomorsky Lisesi’nden yaklaşık 20 öğretmen yaz tatili olarak Türkiye’yi seçti.
Erzurum Ajans-Ukrayna Türk Okulu Chernomorsky Lisesi’nden yaklaşık 20 öğretmen yaz tatili olarak Türkiye’yi seçti. Tatillerine Samsun’dan başlayan Trabzon ve Erzurum’da gezilerini sürdüren öğretmenler, Özel Erzurum Şifa Hastanesi’ni ziyaret ederek Hastane Başhekimi Opr. Dr Sabahattin Dalga’dan hastane hizmetleri hakkında bilgi aldılar.
Hastaneyi çok beğendiklerini söyleyen öğretmenler, "Türkiye gerçekten çok güzel gezip görülmesi gereken o kadar doğal güzellikleriniz var ki, Karadeniz Bölgesini gezdik her taraf yemyeşil ormanlarla kaplı; Erzurum’a geldik temiz bol oksijenli serin hava sıcak insanlar ne diyeceğimizi bilemiyoruz. Şimdi burada Türkiye’nin bir güzelliğini daha gördük. Türk halkı sağlık hizmeti alım noktasında da çok şanslı, bu ne kadar güzel bir hastane. Hastanemi yoksa beş yıldızlı bir otele mi geldik anlayamadık. Ukrayna’da bu güzellikte bir hastane yok. Bundan böyle sağlık hizmeti almak içinde Türkiye’ye gelebiliriz" diye konuştular.
Hastane lobisinde toplu hatıra fotoğrafı çektiren öğretmenler, Türk Okulunda görev yaptıkları için kendilerini çok şanslı gördüklerini kaydederek, “Gelip bizim ülkemizde okul açmasa idiniz biz bu güzellikleri asla görmeyecektik. Sizleri tanıma imkanımız olmayacaktı. Bir haftadır ülkenizi geziyoruz. Bize gösterilen sıcak ilgi ve alakadan dolayı çok mutlu olduk. Geç kalan bu dostluklarımızı Türk okulu sayesinde kazandık. Bu okulun ülkemizde açılmasına sebep olanlara çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.