Spor Haber Girişi : 16 Nisan 2012 14:50

Uluslararası spor şenlikleri başladı

Uluslararası spor şenlikleri başladı
Spor şenlikleri kapsamında fakülte ve yüksekokullar arası basketbol, futbol, bowling, masa tenisi satranç, tenis ve voleybol müsabakaları Atatürk Üniversitesinin ev sahipliğiyle başladı.
Erzurum Ajans-Spor şenlikleri kapsamında fakülte ve yüksekokullar arası basketbol, futbol, bowling, masa tenisi satranç, tenis ve voleybol müsabakaları Atatürk Üniversitesinin ev sahipliğiyle başladı.
Atatürk Üniversitesi 55. Kuruluş yıldönümü sebebiyle organize edilen spor şenlikleri ve Uluslararası Basketbol Turnuvasının açılış töreni Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu’nda Spor Salonunda yapıldı.
Törenin açılış konuşmasını Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak yaptı. Konuşmanın ardından spor şenlikleri ve organizasyona katkılarından dolayı Rektör Koçak tarafından Atatürk Üniversitesi Spor Koordinatörü Doçent Doktor Mehmet Suphi Özçomak’a plaket verildi.
Plaket takdiminin ardından Sağlık, Kültür Ve Spor Dairesi Başkanlığı Halk Oyunları Ekipleri oyunlarını sergiledi. Açılış maçı Gürcistan Devlet Tıp Üniversitesi ve Atatürk üniversitesi basketbol takımlarının maçıyla başladı.
Müsabakaların açılış maçı Uluslararası basketbol turnuvasına yurtdışından Azerbaycan Nahçıvan Devlet Üniversitesi, Gürcistan Tiflis Devlet Tıp Üniversitesi, İran Urumiye Devlet Üniversitesi katıldı. Spor şenliğine Erciyes Üniversitesi ve ev sahipliği yapan Atatürk Üniversitesi Basketbol takımları katılıyor. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.