İlçeler Haber Girişi : 06 Mayıs 2012 11:30

Üniversite öğrencilerine bahar motivasyonu

Üniversite öğrencilerine bahar motivasyonu
Atatürk Üniversitesi ile Kredi ve Yurtlar Kurumu Bölge Müdürlüğü tarafından Oltu Meslek Yüksek Okulunda 55. yıl Bahar Şenlikleri kapsamında bir konser düzenlendi.
Erzurum Ajans-Atatürk Üniversitesi ile Kredi ve Yurtlar Kurumu Bölge Müdürlüğü tarafından Oltu Meslek Yüksek Okulunda 55. yıl Bahar Şenlikleri kapsamında bir konser düzenlendi.
Atatürk Üniversitesine bağlı fakülte ve yüksek okullarda öğrenim gören, kredi ve yurtlarda kalan öğrencilerden oluşturulan orkestra ve koro, halk müziğinden güzel örnekler sundu. Oltu Meslek Yüksek Okulu Mavi Salonu’nda gerçekleştirilen konsere, Atatürk Üniversitesi Rektör vekili Prof.Dr. Samih Diyarbakır da iştirak ederken Oltu Meslek Yüksek Okulu ve Yerbilimleri Fakültesi öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı.
KKEF Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Başkanı Doç.Dr. Cengiz Şengül yönetimindeki orkestra ve koro birbirinden güzel halk müziği ve anonim şarkılar icra etti.
Üniversite bünyesinde gerçekleştirilmesine rağmen konsere ilginin bir hayli düşük olduğu gözlerden kaçmadı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.