Bölge Haber Girişi : 22 Aralık 2010 15:44

Üniversiteler kozlarını buzda paylaşıyor!..

Üniversiteler kozlarını buzda paylaşıyor!..
Daha önce Erzurum'da üç kez buz hokeyi şampiyonasında karşılaşan üniversiteliler, bu kez bir çok branşta mücadele veriyor.

Erzurum Ajans-Daha önce Erzurum’da üç kez buz hokeyi şampiyonasında karşılaşan üniversiteliler, bu kez bir çok branşta mücadele veriyor.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen 1. Türkiye Üniversiteler Kış Oyunları kapsamında, buz hokeyi müsabakaları başladı. Dün 3 Binlik Buz Arena ve 500 Kişilik Buz Hokeyi Salonlarında start alan müsabakalar kıran kırana geçiyor. Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Asbaşkanı Yrd. Doç. Dr. Atilla Pulur, Üniversitelerarası Buz Hokeyi Müsabakalarına erkeklerde Atatürk Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi, Polis Akademisi, Ankara Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, Atılım Üniversitesi ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nin katıldığını söyledi.

Pulur, bayanlarda ise İstanbul Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi, Ankara Üniversitesi, Gazi Üniversitesi ve ODTÜ’nün müsabakalara iştirak ettiğini belirtti.

Oldukça çekişmeli geçen maçların ilkinde Bayanlarda İstanbul Üniversitesi ile Kocaeli Üniversitesi karşı karşıya geldi. Kocali Üniversitesi rakibini farklı bir skorla mağlup ederek daha ilk maçında iddialı olduğunu gösterdi.

Bu arada dün oynanan müsabakaları Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Şube Müdürü Hüdaverdi Uğur, Palandöken İlçe Müdürü Köksal Kaçmaz, Üniversite Sporları Federasyonu Asbaşkanı Yrd. Doç. Dr. Atilla Pulur, Buz Hokeyi Federasyonu Asbaşkanı Serhat Enyüce ile çok sayıda spor sever ve Gençlikspor Buz Hokeyi Anrenör İkram Çintimar izledi. Buz Hokeyi müsabakalarına bugün de devam edilecek. 8 erkek, 5 kız takımının mücadele ettiği buz hokeyi müsabakaları Cumartesi günü sona erecek. Erkeklerin müsabakaları ise Cuma günü sona erecek.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.