Spor Haber Girişi : 18 Ağustos 2012 23:51

Uygun: Erzurum'da oynamak istiyoruz

Uygun: Erzurum'da oynamak istiyoruz
Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalan Elazığspor'da teknik direktör Bülent Uygun, maç sonunda camiaya ümitli mesajlar verdi.
Erzurum Ajans-Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalan Elazığspor'da teknik direktör Bülent Uygun, maç sonunda camiaya ümitli mesajlar verdi. 

Uygun maç sonu değerlendirmesinde, "Uzun yıllar sonra lige çıktık. Tesislerimizi kullanamıyoruz. 45 gündür gurbet ellerde hazırlanıyoruz. Takım hüviyetini kazanmak için çok mücadele ettik. Fenerbahçe karşısında hırslı, istekli, arzulu oynamak istedik. Bir puanla ayrıldık. Futbolcularımla gurur duyuyorum. Elimizde alternatiflerimiz yok, 14 trilyonluk bir bütçeyle ligde mücadele ediyoruz. Daha öncetek ön libero oynuyorduk. Fenerbahçe karşısında oyun sistemimizde değişiklik yaptık ve Aykut hocanın planlarını bozmak istedik. Maçta iki ön liberoya döndük. Maçın sonlarında da 10 kişi kalmamıza karşın maçtan da bir puanla ayrılmayı başardık" dedi. 

TFF Başkanı Yıldırım Demirören'e çağrıda da bulunan Bülent Uygun "Başkanımızdan rica ediyoruz. Bu sıcakta akşamın 11'inde İzmir'de oynadık. Biz Erzurum'da oynamak istiyoruz. Dadaşlarla, Gakkoşlar kardeş olduğu için orada oynamak istiyoruz. Bu süreçte en azından bu sıcaklarda maçlarımızı orada oynamak istiyoruz" diye konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.