Erzurum Haber Girişi : 22 Kasım 2012 10:15

Uyuşturucu satıcısı 6 kişi gözaltına alındı

Uyuşturucu satıcısı 6 kişi gözaltına alındı
Erzurum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu madde sattıkları iddia edilen 6 kişi gözaltına alındı.
Erzurumajans-Erzurum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu madde sattıkları iddia edilen 6 kişi gözaltına alındı.

Konuyla ilgili Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi:
“Gavurbağı mevkiinde bulunan metruk ve harabe yerlerde temin etmiş oldukları (esrar) uyuşturucu maddeleri sokak satıcılığı yaparak piyasaya süren S.S isimli şahıs ile birlikte hareket eden E.F, S.B, N.Y, H.G ve N.S isimli şüphelilerin uyuşturucu madde ticareti yaptıkları tespit edilmiştir. Uyuşturucu şebekesine yönelik planlı soruşturma kapsamında ilimizde 6 ayrı noktada eş zamanlı operasyon gerçekleştirilerek uyuşturucu organizasyonunda yer alan şüpheliler olan S.S, E.F, S.B, N.Y, H.G ve N.S isimli şüpheliler yakalanarak gözaltına alınmıştır.” 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.