Erzurum Haber Girişi : 25 Haziran 2021 15:33

Uyuşturucuya geçit yok

Uyuşturucuya geçit yok
Erzurum İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, Erzurum'da uyuşturucu ticareti ve hayvan hırsızlığı yapan bir şebekeyi çökertti.

ERZURUM AJANS - 3 ilçe 20 adreste eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonlarda 18 şüpheli gözaltına alınırken 5’i tutuklandı. Ekipler Aşkale ilçesinde de arama yaptıkları bir araçta 1 kilo bonzai ele geçirdi. 

 

 

Erzurum’da emniyet güçleri uyuşturucuya geçit vermiyor. Erzurum İl Jandarma Komutanlığı düzenlediği operasyonlarla çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirdi. Erzurum’un Karayazı, Horasan ve Pasinler ilçelerinde uyuşturucu madde ticareti ve hayvan hırsızlığı yapan bir şebeke çökertildi. İlçelerde düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 18 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.20 evde gerçekleştirilen operasyonlarda 234 gram bonzai,101 gram kubar esrar, 19 gram toz esrar, 5 gram metamfetamin, 235 kök kenevir bitkisi, bir çok uyuşturucu kullanım aparatı, ruhsatsız silahlar ve büyükbaş hayvan küpeleri ele geçirildi. Adliyeye sevk edilen 18 şüpheliden 5’i tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

 

 

Jandarma ekipleri Erzurum’un Aşkale ilçesinde de arama yapılan bir araçta 1 kilo bonzai madde ele geçirildi. Erzurum İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Aşkale ilçe Jandarma Komutanlığı unsurlarınca Kaçakçılık ve Uyuşturucu ile Mücadele kapsamında yapılan araştırmalar neticesinde; Aşkale ilçesinde bir araçta yapılan aramada 1 kilo bonzai ele geçirildi.  Şüpheli şahıs Aşkale Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi.

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.