Bölge Haber Girişi : 06 Temmuz 2010 11:47

Uzundere'de akülü araba sevinci!..

Uzundere'de akülü araba sevinci!..
TESYEV (Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı) tarafından gönderilen akülü arabalar Uzundere Kaymakamlığı ve İlçe Emniyet Amirliği aracılığı ile Engelliler Haftası münasebetiyle ihtiyaç sahibi 3 engelli vatandaşa hediye edildi.

Erzurum Ajans-TESYEV (Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı) tarafından gönderilen akülü arabalar  Uzundere Kaymakamlığı ve İlçe Emniyet Amirliği aracılığı ile Engelliler Haftası münasebetiyle ihtiyaç sahibi 3 engelli vatandaşa hediye edildi.

Düzenlenen törende akülü arabalar ilçede ihtiyaç duyan vatandaşlara teslim edilirken, vatandaşlar başta kaymakam olmak üzere belediye başkanı ve ilçe emniyet amirine teşekkür ettiler.

Akülü arabaları; Muzaffer Cavaş’a  Uzundere Belediye Başkanı M.Halis Özsoy ; Ahmet Aydın’a  Uzundere Kaymakamı Ferit Görükmez , İbrahim Aktaş’a Uzundere İlçe Emniyet Amiri Cihan Dalkılıç tarafından teslim edildi.

Akülü araçları teslim alanların mutlulukları gözlerinden okunurken bu tür sosyal amaçlı yardımların devam edeceği dile getirildi.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.