Erzurum Haber Girişi : 18 Mayıs 2016 15:58

Vali Altıparmak, Osmanağaoğlu'nu ağırladı

Vali Altıparmak, Osmanağaoğlu'nu ağırladı
Erzurum'da Güneş Vakfı tarafından bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Uluslararası Türk Şöleni'ne onur konuğu olarak katılan Osmanlı Hanedanı'nın en yaşlı temsilcisi Osman Selahattin Osmanlıoğlu Vali Ahmet Altıparmak'ı ziyaret etti.
Erzurumajans-Erzurum'da Güneş Vakfı tarafından bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Uluslararası Türk Şöleni'ne onur konuğu olarak katılan Osmanlı Hanedanı'nın en yaşlı temsilcisi Osman Selahattin Osmanlıoğlu Vali Ahmet Altıparmak'ı ziyaret etti

Erzurum'un eski Milletvekillerinden Rasim Cinisli ve Güneş Vakfı Başkanı Prof. Dr. Alparslan Ceylan ve vakıf yöneticileri ile birlikte Vali Ahmet Altıparmak'ı ziyaret eden Osmanoğlu, Erzurum'un tarihte ve Anadolu'da önemli bir şehir olduğunu söyledi. Osmanoğlu, "Erzurum Anadolu'ya hakim olmuştur. 25 kuşak öncem dedem Ertuğrul Gazi, senelerden sonra Yavuz Sultan Selim İran seferinden geldi. Daha sonra Kanuni Sultan Süleyman geldi Irak seferinden. 4'üncü Murat da Bağdat'tan geldi. Şimdi bu büyük şehre ben de geldim .Çok mutluyum" diye konuştu.

Kadim şehir Erzurum'a her türlü şölenin yakıştığını belirten Vali Ahmet Altıparmak'ta Osmanağaoğlu'na, "Ama bir Türk Şölenin Erzurum'da yapılıyor ve bu şölene sizin gibi çok değerli konukların katılıyor olması, bu şölene ayrı bir değer katıyor. Sizleri aramızda görmekten, Erzurum'da görmekten mutlu olduk" dedi
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.