Erzurum Haber Girişi : 01 Kasım 2013 17:51

Vali Altıparmak'tan OSB'ye ziyaret

Vali Altıparmak'tan OSB'ye ziyaret
Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak Kalekim'in Organize Sanayi Bölgesinde faaliyete geçirdiği fabrikanın açılışına katıldıktan sonra Organize Sanayi Müdürlüğü'ne geçerek Başkan Zafer Ergüney'i ziyaret etti.
Erzurumajans-Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak Kalekim'in Organize Sanayi Bölgesinde faaliyete geçirdiği fabrikanın açılışına katıldıktan sonra Organize Sanayi Müdürlüğü'ne geçerek Başkan Zafer Ergüney'i ziyaret etti.

Burada Başkan Ergüney ile bir süre görüşen Vali Altıparmak Organize Sanayi Bölge (OSB)'lerin il ekonomisinin kalbi olduğuna dikkat çekti. Erzurum'un her geçen gün daha iyiye gittiğini belirten Vali Altıparmak, "Artık şehirde yatırım iklimi oluşmuştur. Kale Grubunun burada yaptığı yatırımı da buna bir örnektir." şeklinde konuştu.

Vali Altıparmak'ın OSB ziyaretine Aziziye Kaymakamı Zafer Öz, İl Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ednan Yazıcı ve İşadamı Ahmet Karadayı da katıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.