Erzurum Haber Girişi : 23 Haziran 2016 18:19

Vali Azizoğlu: Randevu yok, kapım herkese açık

Vali Azizoğlu: Randevu yok, kapım herkese açık
Erzurum'daki görevine kısa bir süre önce başlayan Vali Seyfettin Azizoğlu, randevu sistemini kaldırdığını belirterek, "Kapım herkese açık" dedi.
Erzurumajans-Erzurum'daki görevine kısa bir süre önce başlayan Vali Seyfettin Azizoğlu, randevu sistemini kaldırdığını belirterek, "Kapım herkese açık" dedi.

Vali Seyfettin Azizoğlu, bu görüşlerini Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı ile yaptığı görüşme sırasında açıkladı. Milletvekili Ilıcalı, Vali Seyfettin Azizoğlu'na 'Hayırlı olsun' ziyareti sırasında, "Erzurum'a yapılan hizmetin  bir ibadet olduğunu düşünüyorum" dedi.

Görüşme sırasında Vali Seyfettin Azizoğlu ise tüm birikimini Erzurum için kullanacağını bildirdi. Vali Azizoğlu, randevu sistemini kaldırdığını, kapısının tüm vatandaşlara açık olduğunu, 15 günde bir Çarşamba günleri 'halk günü' düzenleyeceğini belirtti. Azizoğlu, Valilik toplantı salonunda yapılacak halk gününde vatandaşların çözüm amaçlı sorunlarını dinleyeceğini söyledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.