Bölge Haber Girişi : 30 Temmuz 2016 19:17

Vali Azizoğlu, Yusufeli'ndeki şehitlerin ailelerine başsağlığı diledi

Vali Azizoğlu, Yusufeli'ndeki şehitlerin ailelerine başsağlığı diledi
Vali Seyfettin Azizoğlu, Artvin'in Yusufeli ilçesine giderek Ankara Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığına yapılan saldırısı sırasında şehit düşen polislerin ailelerine başsağlığı ziyaretinde bulundu.
Erzurumajans-Vali Seyfettin Azizoğlu, Artvin'in Yusufeli ilçesine giderek Ankara Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığına yapılan saldırısı sırasında şehit düşen Üçüncü Sınıf Emniyet Müdürü Dursun Acar ve Polis memuru Erol İnce'nin ailelerine başsağlığı ziyaretinde bulundu.

Erzurum'dan Artvin'in Yusufeli ilçesine geçen Vali Seyfettin Azizoğlu'nu  Hükümet konağı önünde Kaymakam Ömer Dereci, Belediye Başkan Vekili Yılmaz Özdemir, İl Genel Meclis üyesi Furkan Çakmak ve kurum müdürleri karşıladı. Vali Azizoğlu, buradan Şehit Özel Harekat Polis Memuru Erol İnce'nin annesi Gülşen İnce'ye, ardından  Şehit Emniyet Müdürü Dursun Acar'ın babası Nebi Acar ve annesi Fatma Acar'a başsağlığı diledi. Vali Azizoğlu şehitlerin yakınlarına "Allah sabır versin, evlatlarınız bu vatan için şehit düşmüşler. Devlet ve bizler her zaman sizlerin yanınızdayız ve yanında olacağız" diye konuştu. Vali Azizoğlu, şehit yakınlarını ziyaretten sonra Erzurum'a döndü.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.