Erzurum Haber Girişi : 29 Aralık 2021 14:26

Vali Memiş'ten, protokol selfiesi

Vali Memiş'ten, protokol selfiesi
Pirinkayalar Tüneli'nin açılış alanına giden protokol üyeleri bindikleri helikopterde selfie çekildiler. 

ERZURUM AJANS - Ayşe Nur BAYRAM /Pirinkayalar Tüneli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın video konferansla katılacağı törenle bugün açıldı. Vali Okay Memiş, Pirinkayalar Tüneli'nin açılış alanına gitmek üzere bindikleri helikopterde Bakan Karaismailoğlu ve Erzurum milletvekilleri ile 'protokol selfiesi' çekti. 


Doğu ve Güneydoğu Anadolu’yu Doğu Karadeniz’e bağlayan Pirinkayalar Tüneli'nin açılışı için Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu bugün Erzurum’a geldi. Erzurum Havalimanında karşılanan Bakan Adil Karaismailoğlu beraberindeki heyetle askeri helikoptere bindi. Helikopterdeki o anları Erzurum Valisi Okay Memiş selfie çekerek ölümsüzleştirdi.

 

Fotoğrafları Ak Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, “Ulaştırma Bakanımız  Adil Karaismailoğlu, Milletvekillerimiz Recep Akdağ, Zehra Taşkesenlioğlu Ban, Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen, İl Başkanımız Mehmet Emin Öz ile birlikte Doğu Anadolu ve Karadeniz'i birbirine bağlayan Erzurum-Artvin güzergahındaki Pirinkayalar Tüneli’nin açılışı için yoldayız” notu ile paylaştı.

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.