Bölge Haber Girişi : 19 Ocak 2010 03:14

Vali Öztürk termal tesislerinde!..

Vali Öztürk termal tesislerinde!..
Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, Aziziye Belediyesi Termal Tesisleri'nde incelemelerde bulundu. Beraberinde Cumhuriyet Başsavcısı Sinan Kuş ve Aziziye Kaymakamı Fatih Çobanoğlu ile birlikte termal tesislere gelen Vali Öztürk, Aziziye Belediye Başkanı Fat

Erzurum Ajans-Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, Aziziye Belediyesi Termal Tesisleri'nde incelemelerde bulundu. Beraberinde Cumhuriyet Başsavcısı Sinan Kuş ve Aziziye Kaymakamı Fatih Çobanoğlu ile birlikte termal tesislere gelen Vali Öztürk, Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz tarafından kapıda karşılandı.

Önce termal tesislerde incelemelerde bulunarak sunulan hizmetler hakkında bilgi alan Vali Öztürk ve Başsavcı Kuş, daha sonra kaplıca keyfi yaptılar. Başkan Fatih Cengiz ve Kaymakam Fatih Çobanoğlu ile birlikte kaplıcaya giren Vali Sebahattin Öztürk ve Başsavcı Sinan Kuş, modern ve hijyenik bir tesisle karşılaştıkları için Erzurum adına mutlu olduklarını dile getirdiler. Kaplıcanın ardından, sauna, fin hamamı, Türk hamamı bölümlerinden faydalanan Vali Öztürk ve Başsavcı Kuş, bioenerji masajı ile de günün yorgunluğunu attılar.

VALİ ÖZTÜRK: UMDUĞUMDAN ÇOK DAHA GÜZEL BİR MANZARA GÖRDÜM

Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, Türkiye standartlarının üzerinde bir tesisle karşılaştığını ifade ederek, "Çok hijyenik, temiz ve standartları yüksek bir hizmetin verildiğini gördüm. Gerçekten umduğumdan çok daha güzel bir manzarayla karşılaştım. Kamu kurumu bünyesinde faaliyet göstermesine karşı çok temiz, ilgi ve alaka çok iyi. İlçenin şifalı suları zaten sınırları aşmış durumda

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.